Life

Ce nume avea, de fapt, Mariana Moculescu? A fost ”trădată” de Horia Moculescu

Mariana Moculescu a devenit cunoscută în urma căsătoriei cu celebrul compozitor, Horia Moculescu. Ce nume purta însă, înainte să ajungă pe primele pagini ale ziarelor de scandal?
20.08.2023 | 05:00
Ce nume avea de fapt Mariana Moculescu A fost tradata de Horia Moculescu
S-a aflat ce nume avea Mariana Moculescu în buletin, înainte de căsătoria cu celebrul compozitor/ fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mariana și Horia Moculescu au trăit o poveste de dragoste în urmă cu mai bine de trei decenii. Relația lor nu a fost una cu final fericit, iar cei doi au ajuns în cele din urmă la divorț. Celebrul compozitor a fost atunci de acord să-i lase numele în continuare și asta pentru că din rodul iubirii lor a rezultat Nidia, fiica pe care o au împreună.

Cum o cheamă, de fapt, pe Mariana Moculescu? S-a aflat ce nume purta în buletin înainte de mariajul cu celebrul compozitor

Ani la rând, Mariana Moculescu a profitat cum a putut de notorietatea numelui celebrului său soț. Și nimeni nu a știut care era numele ei din buletin, înainte de căsătoria cu vestitul compozitor.

ADVERTISEMENT

După căsătoria cu Horia Moculescu, Mariana a cunoscut și ea celebritatea. Iar de aici până la a ajunge pe primele pagini ale ziarelor de scandal nu a fost decât un singur pas. Mai ales după controversatul divorț dintre ea și celebrul compozitor.

Horia Moculescu regret că i-a lăsat numele Marianei după divorț

Chiar și după despărțirea cu scântei, Mariana Moculescu s-a bucurat de notorietate și a profitat din plin de greutatea numelui păstrat după divorț. Abia acum s-a aflat cum o cheamă, de fapt, și cum se prezenta înainte de căsătoria cu soțul faimos. Acesta fiind și cel care a făcut dezvăluirea după ce Mariana l-a acuzat, conform Playtech, că i-a distrus viața și că nu s-a ales cu nimic în urma căsniciei lor.

ADVERTISEMENT

“La divorț, împotriva a ceea ce mă sfătuia avocatul, i-am dat numele. I-am dat două camere din casa mea în care să locuiască cu fiică-mea și pensie alimentară. Ce puteam să îi dau mai mult?

Considerând nu că merită, ci pentru ca fiica mea, când va scrie numele părinților săi undeva, să nu-i spună unuia Moculescu și unuia Amarinei. Cum ar fi fost să apară undeva declarația Marianei Amarinei’?”, a dezvăluit Horia Moculescu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Am vrut să îi iau numele și să o dau în judecată pentru defăimarea numelui pe care îl poartă”

Mariana Moculescu, ex Amarinei  vrea să renunțe la numele care a consacrat-o, asta după ce a declarat în repetate rânduri că i-a purtat numai ghinion. Ba mai mult, după ce ani la rând a profitat de renumele fostului soț, a încercat pe toate căile, spune maestrul Horia Moculescu, să-l atace și să-l defăimeze.

„A avut o perioadă de vreo doi ani de zile în care a încercat să îmi distrugă numele, nu a putut. A spus lucruri năprasnice. Ce a spus acum e o mângâiere în comparație cu ce mi-a făcut în trecut.

ADVERTISEMENT

„O dragoste frumoasă de tată poate fi atacată în toate felurile, mai ales de către unii mânaţi de invidie”

Pe vremea aceea am vrut să îi iau numele. Să o dau în judecată pentru defăimarea numelui pe care îl poartă. Am renunţat la idee pentru că m-am gândit la Nidia. O dragoste frumoasă de tată poate fi atacată în toate felurile, mai ales de către unii mânaţi de invidie.

Iubirea creează invidii în rândul oamenilor care nu ştiu să iubească sau care au fost deziluzionaţi profund”, a mărturisit Horia Moculescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT