Life

Ce obiecte nu e bine să ții pe holul de la intrare. Aduc mare ghinion în casa ta

Ce obiecte nu trebuie să ții pe holul de la intrare. Acestea atrag energiile negative și pot să aducă ghinion în casa ta.
28.03.2023 | 08:35
Ce obiecte nu e bine sa tii pe holul de la intrare Aduc mare ghinion in casa ta
Ce obiecte nu e bine să ții pe holul de la intrare. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Anumite obiecte nu trebuie ținute pe holul de la intrare din casa ta deoarece pot aduce ghinion. Experții Feng Shui au sfaturi foarte clare atunci când vine vorba despre decorarea locuinței.

Ce obiecte nu e bine să ții pe holul de la intrare din casa ta. Pot aduce ghinion

Potrivit specialiștilor Feng Shui, holul de la intrare este un loc în care energiile pozitive și negative se întrepătrund, iar unele obiecte pot să aducă ghinion în casa ta. Din acest motiv, nu e bine să le ai în această încăpere din locuința ta.

ADVERTISEMENT

În Feng Shui, plantele ofilite reprezintă un simbol al morții. Dacă ai așa ceva pe hol, poți atrage ghinionul fără să realizezi acest lucru. Astfel, în cazul în care ai o vază cu flori ofilite pe hol, atunci vei atrage energiile negative.

Dacă obișnuiești să-ți decorezi casa cu plante, iar acestea se usucă, trebuie să le arunci imediat și să cumperi altele, potrivit experților. În acest fel vei evita să atragi ghinionul.

ADVERTISEMENT

Alte lucruri care nu trebuie să se afle pe holul de la intrare din casa ta sunt obiectele negre. Fie că e vorba despre un tablou sau despre vase pentru decor, acestea nu trebuie să fie, în niciun caz, negre, pentru că vei atrage energiile negative.

Deși cactusul este o plantă care se regăsește adesea în casele românilor, trebuie să știi că nu este deloc recomandată de către specialiștii în Feng Shui. Această plantă nu este deloc un simbol al prosperității, ci al sărăciei.

ADVERTISEMENT

Dacă așezi cactusul pe holul de la intrare, se spune că vei avea ghinion și că sunt șanse mari să pierzi bani, notează spynews.ro. Superstiția legată de sărăcie provine de la faptul că această plantă supraviețuiește într-un mediu lipsit de apă. De aici vine și asemănarea între deșert și posibilitatea de a pierde bani.

În același timp, există și o altă încăpere în care nu trebuie să pui cactusul. Este vorba despre dormitor. Dacă planta va fi în această cameră, atunci vei atrage ghinionul în dragoste.

ADVERTISEMENT

Dacă îți place această plantă, atunci cel mai bine e să o așezi pe pervazul geamului sau într-un loc luminat. Energiile negative se vor transforma în unele pozitive dacă procedezi așa.

ADVERTISEMENT
Tags: