Life

Obiectele care aduc ghinionul în casă. De ce trebuie să scapi de ele neapărat potrivit principiilor Feng Shui

Se spune că anumite obiecte atrag ghinionul în casă. Acest lucru este susținut și de către experții Feng Shui, care ne recomandă să scăpăm imediat de ele.
23.01.2023 | 23:21
Obiectele care aduc ghinionul in casa De ce trebuie sa scapi de ele neaparat potrivit principiilor Feng Shui
Obiectele care aduc ghinionul în casă potrivit experților Feng Shui. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Contează ce lucruri avem în casă, dar și cum le aranjăm? Experții Feng Shui spun că sunt anumite obiecte care ne poartă mare ghinion și de care trebuie să scăpăm.

Ce obiecte nu trebuie să ținem niciodată în dulap, potrivit experților Feng Shui

Nu puțini sunt cei care merg la cumpărături destul de des, însă nu mereu apucă să poarte toate articolele vestimentare achiziționate până acum.

ADVERTISEMENT

Ce este de făcut deci și ce legătură are acest lucru cu ghinionul? Experții Feng Shui ne recomandă să nu păstrăm în dulap hainele care au etichete.

Potrivit acestora, energia care stagnează în aceste articole vestimentare ne aduce mare ghinion și nimeni nu își dorește acest lucru. Și nu doar îmbrăcămintea este vizată.

ADVERTISEMENT

Și pantofii vechi pe care alegem să nu îi mai purtăm, dar totuși îi păstrăm, aduc mare ghinion în casă. Aceștia împiedică practic energia bună să ne între în casă, așa că alegerea cea mai bună ar fi să scăpăm de ei cât mai repede.

Îi putem dona, îi putem arunca, însă în niciun caz, spun experții Feng Shui, încălțămintea de care nu mai avem nevoie nu trebuie să stea în casă.

ADVERTISEMENT

Obiectul care ne poate aduce necazuri în casă

Un alt obiect care atrage ghinionul este buretele de vase, care nu lipsește din nicio bucătărie. Specialiștii Feng Shui ne recomandă să aruncăm buretele vechi de vase și să îl înlocuim cu unul nou, fără a-l mai păstra pe cel utilizat.

De asemenea și măturile vechi păstrate în casă ne pot influența norocul. Nu doar că aduc ghinion, dar măturile vechi aduc și necazuri, așa că, potrivit experților, mai bine le aruncăm cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Specialiștii ne mai recomandă ca în momentul în care ne mutăm într-o casă nouă să nu folosim în niciun caz o mătură veche sau mop vechi, pentru că atragem ghinionul.

O plantă des întâlnită în foarte multe case și care nu necesită o foarte mare îngrijire este cactusul. Totuși, specialiștii Feng Shui spun că această plantă atrage energiile rele și de asemenea, ajunge să sporească tristețea, furia, dar și alte emoții negative.

Tocmai din acest motiv, este bine să ținem un cactus, sau alte plante cu spini, în afara casei.

Există de asemenea și anumite cadouri care aduc ghinion și care nu trebuie date nimănui, indiferent de ocazie. 

ADVERTISEMENT