Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce ordin i-a dat Gigi Becali lui Elias Charalambous: ”Păi, băi, ajunge!”

Gigi Becali s-a arătat deranjat la FANATIK SUPERLIGA de faptul că jurnaliștii îl pun în dificultate pe Elias Charalambous și i-a dat ordin acestuia să nu le mai răspundă.
27.09.2023 | 14:46
Ce ordin ia dat Gigi Becali lui Elias Charalambous Pai bai ajunge
Gigi Becali s-a arătat deranjat la FANATIK SUPERLIGA de faptul că jurnaliștii îl pun în dificultate pe Elias Charalambous și i-a dat ordin acestuia să nu le mai răspundă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o ediție precedentă a FANATIK SUPERLIGA, patronul vicecampioanei României a mărturisit că aducerea cipriotului pe bancă reprezintă cea mai bună mutare pe care a făcut-o la FCSB.

Gigi Becali i-a dat ordin clar lui Elias Charalambous

Încântat de startul excelent de sezon pe care îl are FCSB, Gigi Becali a anunțat la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA că i-a dat ordin lui Elias Charalambous să încheie discuția cu presa când mai este întrebat cine este antrenorul echipei.

ADVERTISEMENT

”Charalambous e prea băiat bun. I-am spus: ‘Când îți mai pune întrebare cu cine este antrenor le mulțumești și pleci’. Păi, băi, ajunge! Dacă știți care este situația pentru ce mai discutați atât de mult?

Situația este că ce s-a întâmplat cu Dioszegi (n.r. – Laszlo Dioszegi), cu Sepsi, că trei jucători care au fost intrat la pauză au scos 11 metri și au dat gol. Au zis ei că din fotoliu și atunci am spus ‘Bine, din fotoliu iau campionatul’.

ADVERTISEMENT

Nu mai zic de Pepsi, că atunci când le zic așa îi alint, dar dacă zic de multe ori înseamnă că-i batjocoresc. Glumim, dar glumești când zici o dată, de două ori, dacă îi zici numai Pepsi atunci e batjocură și oamenii ăia nu merită. Ăia sunt unguri, sunt oameni cuminți. Mai ales Dioszegi, o bomboană de om este. Și atunci de ce să fac?”, a declarat Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB, lider autoritar în SuperLiga

Gigi Becali și-a dorit dintotdeauna ca victoriile FCSB-ului să fie alimentate cu o bună posesie. Latifundiarul din Pipera este mulțumit de strategia lui Elias Charalambous și de viteza din teren a jucătorilor vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

FCSB a fost eliminată în turul 3 preliminar al Conference League, după 0-2 la retur cu Nordsjaelland. În campionat, echipa antrenată de cuplul Pintilii – Charalambous a pierdut o singură partidă în 10 meciuri, scor 1-2 cu UTA Arad.

În cele 15 meciuri disputate în actuala stagiune, FCSB a înregistrat 11 victorii, două înfrângeri și două rezultate de egalitate. Vicecampioana României este lider în campionat, cu un avans de 6 puncte față de CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Becali, ordin clar pentru Charalambous

ADVERTISEMENT