Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 26 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, show incendiar după Rapid – CFR Cluj cu invitați de top

FANATIK SUPERLIGA programează o nouă ediție, marți, 26 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, alături de Mihai Stoichiță, Adrian Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță.
25.09.2023 | 20:02
Fanatik SuperLiga marti 26 septembrie ora 1030 Horia Ivanovici show incendiar dupa Rapid  CFR Cluj cu invitati de top
Fanatik SuperLiga, marți, 26 septembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, show incendiar după Rapid - CFR Cluj cu invitați de top. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA continuă spectacolul marca FANATIK, marți, 26 septembrie, ora 10:30. HORIA IVANOVICI vă invită ”Să facem show”, după finalul etapei cu numărul 10 din SuperLiga. Emisiunea se vede LIVE numai pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 26 septembrie, ora 10:30, cu Horia Ivanovici, show incendiar după Rapid – CFR Cluj cu invitați de top

Rapid – CFR Cluj 3-1 a fost derby-ul „feroviar” care a închis etapa cu numărul 10 din SuperLiga. Cu această victorie, giuleștenii au egalat la puncte (18) pe Universitatea Craiova și au urcat pe locul 3. De cealaltă parte, formația lui Andrea Mandorlini a pierdut pasul cu FCSB-ul, care a făcut spectacol cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și invitații Mihai Stoichiță, Adrian Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță vor analiza în detaliu toate meciurile unei etape incendiare, care a găzduit și un eveniment neplăcut. Dragoș Iancu, fotbalistul lui Hermannstadt, a suferit o accidentare gravă după intrarea lui Valentin Țicu.

Așadar, pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a sta cu ochii pe analizele și comentariile pertinente ale lui Horia Ivanovici și a invitaților de top.

ADVERTISEMENT

Ne așteaptă o nouă ediție de gală a emisiunii FANATIK SUPERLIGA cu invitați de top, umor și „omor”, discuții extrem de interesante și intervenții telefonice pe măsură. Horia Ivanovici și invitații Mihai Stoichiță, Adrian Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță vor analiza tot ce mișcă în fotbalul românesc.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, numai pe site-ul www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită, ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

ADVERTISEMENT

Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a rămâne mereu la curent cu ultimele evenimente, cu cele mai tari declarații și exclusivități, marca FANATIK SUPERLIGA. Marți spectacolul continuă de la 13:30 cu „SUFLET DE RAPIDIST”, cea mai nouă emisiune marca FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT