Life

Ce părere are Cheloo despre Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Juratul de la iUmor i-a uimit pe mulți

Ce părere are Cheloo despre Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Ce a spus despre aceasta juratul de la iUmor.
12.05.2023 | 07:49
Ce parere are Cheloo despre Doina Teodoru iubita lui Catalin Scarlatescu Juratul de la iUmor ia uimit pe multi
Ce părere are Cheloo despre Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Ce părere are Cheloo despre Doina Teodoru. Juratul de la iUmor a spus ce crede despre iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Ce părere are Cheloo despre Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu

Cunoscut despre cel mai dur jurat al emisiunii iUmor, Cheloo a spus ce părere are și despre Doina Teodoru. Acesta a descris-o drept o femeie sociabilă.

ADVERTISEMENT

Pe scurt, lui Cheloo îi place prezența Dornei Teodoru, cu care spune că s-a obișnuit după atâtea sezoane de când tot apare la TV. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a fost și câștigătoarea sezonului al treilea al emisiunii.

„Sociabilă, îmi place, m-am obișnuit cu Doina Teodoru după atâtea sezoane“, a fost remarca lui Cheloo după apariția pe scenă a Doinei Teodoru.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Delia despre iubita lui Cătălin Scărlătescu

Cuvinte frumoase a avut de spus și Delia despre iubita juratului de la Chefi la cuțite. Aceasta a numit-o „ireproșabilă” și a mărturisit că a fost fana ei în timpul emisiunii America Express.

„Doina Teodoru, o ființă ireproșabilă! Mi-a plăcut foarte mult și în America Express“, a spus și Delia, în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cine a mai urcat pe scena iUmor

Doina Teodoru a fost pe scena iUmor pentru un roast, iar jurații nu au fost săriți de poantele ei. Astfel, aceasta l-a criticat pe unul dintre jurați pentru cariera lui delăsătoare.

„Are foarte mult succes în afaceri și asta pentru că este un tip care nu lasă nimic la întâmplare… în afară de cariera lui“, a afirmat actrița.

ADVERTISEMENT

Întregul momentul va putea fi văzut în ediția de duminică de la iUmor. Tot atunci vor urca pe scenă și alte vedete, printre care și Andreea Bălan.

În momentul său, aceasta nu s-a putut abține să nu îi atace pe cei cu care a jucat în finala America Express. Vedeta i-a luat la roast pe Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

„Cei mai buni concurenți, cel mai strident jurat – omul cu greutate… oriunde în afara scenei: Cortea! (…), «piatra de gât» a umorului autohton, direct din inima junglei: Cheloo!“, a spus Andreea Bălan în emisiune.

ADVERTISEMENT