News

Ce părere are Dan Capatos despre Mircea Badea. A spus-o direct, fără ocolișuri: “Nu vreau să jignesc, dar…”

Dan Capatos l-a descris pe Mircea Badea în cadrul podscastului La Mijloc. Prezentatorul de la Xtra Night Show a vorbit și despre relația pe care o au cei doi.
16.01.2022 | 09:56
Ce parere are Dan Capatos despre Mircea Badea A spuso direct fara ocolisuri Nu vreau sa jignesc dar
ADVERTISEMENT

Dan Capatos, prezentatorul de la Xtra Night Show, a vorbit deschis despre Mircea Badea, caracterizându-l drept o persoană „lângă care nu ai acum să te relaxezi”.

În cadrul podcastului La Mjloc, Capatos a afirmat că Mircea Badea este „un tip extrem de inteligent”.

ADVERTISEMENT

„Are niște sclipiri… Nu vreau să jignesc, dar mulți înțeleg la o secundă-două ce a vrut să zică Mircea Badea. În direct, te faci de c#cat, dacă nu ai prins-o”, a precizat Dan Capatos, conform News.ro.

Dan Capatos: „Mulți înțeleg la o secundă-două ce a vrut să zică Mircea Badea”

Xtra Night Show va continua la Antena Stars. Sursa foto: Facebook
Stars. Sursa foto: Facebook

Proiectul unei emisiuni cu Dan Capatos și Mircea Badea a fost discutat la un moment dat. Această idee nu s-a mai concretizat, cel puțin până în prezent.

ADVERTISEMENT

Totuși, prezentatorul de la Xtra Night Show a remarcat faptul că cei doi au „același gen de umor”.

 „Mircea Badea este genul de coprezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi. Am o comunicare foarte mișto cu el. Avem același gen de umor.

ADVERTISEMENT

Am pretenția că pot să-i fac față. Este un tip extrem de inteligent. Are niște sclipiri… Nu vreau să jignesc, dar mulți înțeleg la o secundă-două ce a vrut să zică Mircea Badea. În direct, te faci de c#cat, dacă nu ai prins-o”, a zis Dan Capatos.

Dan Capatos, despre Mircea Badea: „Se aruncă în foc pentru tine”

Mircea Badea
Sursa foto: Facebook

În cadrul aceluiași podcast, Capatos l-a lăudat pe Mircea Badea pentru loialitate.

„Dacă este prietenul tău, se aruncă în foc pentru tine. Este de o loialitate… cum este oricărei idei pe care a îmbrățișat-o și a dus-o mai departe”, a precizat Dan Capatos la podcastul La Mijloc.

ADVERTISEMENT

Ce l-a marcat pe Mircea Badea în 2021? „Eu spun sincer că sunt surprins că mai sunt în viață”

Mircea Badea
Sursa foto: Antena 3

Întrebat de despre anul 2021, Mircea Badea a spus că „l-au marcat multe lucruri” și că se bucură, ca de fiecare dată, că s-a încheiat încă un an.

„În principiu, eu, când se încheie un an, mă bucur. Niciodată nu zic: „bă, ce an minunat a fost, păcat că s-a încheiat!” Eu spun sincer că sunt surprins că mai sunt în viață.

Sunt absolut șocat de această treabă. Atât de multe tâmpenii am făcut în această viață și atât de multe prostii continui să fac încât cred că o delegație de îngeri păzitori au făcut multă febră musculară, dând din aripi lângă mine, pe sistemul „hai să-l mai salvăm pe prost și anul ăsta”. Sunt mirat până la surprindere de această întâmplare”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: