Life

Irina Fodor, primele declarații despre noii jurați de la Chefi la Cuțite: “Probabil veți afla…”

Primele declarații ale Irinei Fodor despre noii jurați de la Chefi la Cuțite. Ce a spus îndrăgita prezentatoare a emisiunii.
20.11.2023 | 20:41
Irina Fodor primele declaratii despre noii jurati de la Chefi la Cutite Probabil veti afla
Când începe noul sezon al Chefi la Cuțite. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a oferit primele detalii despre noii jurați de la Chefi la Cuțite, care i-au înlocuit pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Aceștia iau parte la filmările noului sezon al competiției culinare, cel cu numărul 13.

Ce a spus Irina Fodor despre noii jurați de la Chefi la Cuțite

Irina Fodor va fi cea care va modera în continuare emisiunea de pe Antena 1. Ea îi cunoaște deja pe noii jurați, având în vedere că filmările pentru sezonul 13 au început. Îndrăgita prezentatoare a dat din casă și a oferit câteva informații despre ei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, moderatoarea a mărturisit că nu a luat prea mult contact cu noii colegi, dar că în curând publicul va ști cât mai multe despre ei. ”Deocamdată, nu am avut ocazia să luăm contact foarte mult. Curând, probabil că veți afla mai multe noutăți.”, a spus Irina Fodor pentru tvmania.ro

De ce au renunțat la Chefi la Cuțite cei trei maeștri bucătari

Afirmația Irinei Fodor vine după ce în luna octombrie, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, au anunțat producătorii show-ului culinar că vor să renunțe la proiect. Motivul invocat de cei trei maeștri bucătari a fost oboseala.

ADVERTISEMENT

Reprezentații postului au primit vestea demisiei ca pe o lovitură, fiindcă jurații și-au exprimat decizia cu puțin timp înainte de a se da startul filmărilor pentru noul sezon. De altfel, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au devenit simpatici telespectatorilor, iar identificarea altor chefi a trebuit să fie pe măsură.

”Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi.

Îi putem vedea pe toate ecranele. Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia showurilor unice”, a transmis Mihai Ioniță, CEO Antena Group, după anunțul celor trei jurați.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut, așadar, cum va fi sezonul cu numărul 13 al Chefi la Cuțite și cine îl va câștiga. Sezonul cu numărul 12 a fost câștigat de Janni Alexandridris, membru în echipa lui Florin Dumitrescu. Acesta a investit premiul, în valoare de 30.000 de euro, într-un studio de gătit.

ADVERTISEMENT