Life

Ce părere are Irina Margareta Nistor despre Teambuilding și Romina, VTM: “Hai să fim mai puțin invidioși”

Irina Margareta Nistor a vorbit despre ultimele filme românești care au făcut furori în cinematografe, Teambuilding și Romina, VTM. Ce spune criticul de film?
07.02.2023 | 07:47
Ce parere are Irina Margareta Nistor despre Teambuilding si Romina VTM Hai sa fim mai putin invidiosi
Ce părere are Irina Margareta Nistor despre Teambuilding și Romina, VTM. Sursă foto: captură YouTube, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele mai recente producții românești care s-au dovedit a fi un real succes sunt Teambuilding și Romina, VTM.

Irina Margareta Nistor, despre filmul Romina, VTM

Filmul Teambuilding a dus la încasări record și a spart topurile de pe Netflix, pe de altă parte pelicula a strâns atât aprecieri, cât și critici.

ADVERTISEMENT

Dacă ministrul Culturii era cât se poate de încântat de film, iată că gazetarul Cristian Tudor Popescu a fost revoltat de ce a putut să vadă, dezvăluind că simțea cum se ”retardează” cu fiecare minut din film care trecea.

Și criticul de film Irina Margareta Nistor a vorbit despre Teambuilding, dar și despre pelicula Romina, VTM.

ADVERTISEMENT

Aceasta susține că este foarte important că lumea este împărțită în pro și contra când vine vorba de un film, pentru că unanimitatea nu este tocmai un avantaj.

Pentru că filmul Romina VTM rămâne pe primul loc la capitolul încasări și s-a dovedit a fi un real succes, Irina Margareta Nistor a spus să explice cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Criticul de film susține că pelicula este bună pentru publicul ei și că în realitate, ea nu este adepta unul astfel de film, în condițiile în care el se adresează unui public cât se poate de tânăr.

De asemenea, ea a mai vorbit și despre rețeta de succes a filmului, care a avut la bază un anumit stil de muzică.

ADVERTISEMENT

”Așa cum a existat dintotdeauna și un succes enorm al filmului indian. Într-un fel, au preluat rețeta asta după ani de zile și au adus-o aici. (…)

Multă muzică, multă iubire, deci s-a mers pe ceva pentru care erau niște cozi nesfârșite pe fostul bulevard al cinematografelor. Istoria se repetă”, a spus aceasta, pentru click.ro.

Ce spune Irina Margareta Nistor despre filmul Teambuilding

Despre filmul Teambuilding în schimb, Irina Margareta Nistor spune că a văzut foarte multă ironie, pe care oamenii trebuie să învețe să o suporte și să sus e simtă vizați în mod direct.

De asemenea, spune criticul de film, dincolo de asta mai este și curiozitate, pentru a afla ce se poate întâmpla într-un Teambuilding, în cazul celor care nu au avut această experiență vreodată.

Irina Margareta Nistor amintește însă că toate criticile la adresa filmului Teambuilding au apărut după ce acesta a intrat pe Netflix, lucru care în opinia ei reprezintă doar ”invidia pentru cei care au câștigat”.

”Majoritatea scandalurilor, însă, au apărut după ce filmul a intrat pe Netflix. (…) Dar să remarcăm că vocile contra au fost alea care l-au văzut aproape pe gratis!

Ce să înțelegem din asta? Invidia pentru cei care au câștigat! Ei și-au investit banii, nu au luat din impozitele noastre! Hai să fim mai puțin invidioși!”, a mai dezvăluit aceasta, în interviul acordat pentru click.ro.

Amintim că cele mai dure critici referitoare la filmul Teambuilding au venit chiar din partea gazetarului Cristian Tudor Popescu, care s-a arătat revoltat de ce a putut să vadă. 

ADVERTISEMENT
Tags: