Life

Ce pedeapsă i-au pregătit Faimoșii de la Survivor România lui TJ Miles. Are legătură cu mâncarea!

Faimoșii de la Survivor România s-au pus de comun acord să îl pedepsească pe TJ Miles după ce acesta a ajuns în exil. Totul a pornit de la o conversație avută de tiktoker cu Laura Giurcanu.
21.03.2022 | 20:54
Ce pedeapsa iau pregatit Faimosii de la Survivor Romania lui TJ Miles Are legatura cu mancarea
TJ Miles, concurent la Survivor România. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Faimoșii de la Survivor România sunt în culmea fericirii după ce TJ Miles a fost trimis de Cătălin Zmărăndescu pe insula exilului, alături de războinicul Relu Pănescu. CRBL și Laura Giurcanu s-au declarat cei mai mulțumiți de faptul că Tiberiu Iordache, pe numele său real, va fi absent pentru o perioadă scurtă din echipa roșie.

TJ Miles, pedepsit de colegii săi de la Survivor România

După ce au ”scăpat” de TJ, Cătălin a început să dea din casă. Luptătorul a spus că Miles îi bârfea mereu pe CRBL și Laura Giurcanu și că el personal s-a săturat să îi audă nemulțumirile de fiecare dată. Cătălin le-a spus colegilor săi că de fiecare dată când TJ vorbea despre ei, l-a rugat să meargă personal să spună ce are pe suflet.

ADVERTISEMENT

Și Laura și-a dat drumul la gură și a făcut o mărturisire în ceea ce privește mâncarea lui TJ. Faimoșii au declarat că TJ ar trebui să nu primească mâncarea gata gătită, Zmărăndescu precizând că are ustensile să-și prăjească nuca de cocos.

Laura l-a întrebat pe TJ în legătură cu mâncarea pe care urma să o trimită Faimoșii. El a spus că nu vrea orice fel de cocos, ci gătit, așa cum a consumat până acum. Această dezvăluire i-a cam deranjat pe restul concurenților, fapt pentru care au decis să îi dea cocos crud.

ADVERTISEMENT

„Să-și gătească singur!”

„Să-și gătească singur! Când vine la consiliu să îi spunem că așa am decis, grupul”, a spus CRBL. Cântărețul a mai zis că nu îi pasă cum va trece TJ de perioada exilului. Artistul a adăugat că dacă ar fi după el, TJ nu ar merita să primească mâncare. Nu ar putea să facă asta deoarece umanitatea primează în cele din urmă.

„Eu am făcut o față. Când am auzit chestia asta eram: aham. A zis, whatever, nu sunt soft”, a spus Laura Giurcanu povestind despre faza în care TJ i-a dat de înțeles că se așteaptă ca echipa lui să îi prăjească nuca de cocos, așa cum s-a întâmplat până acum.

ADVERTISEMENT