Life

Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău pentru copiii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu. Suma este extrem de mică

Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău. Are doi copii cu Claudia Pătrășcanu, dar dă lunar o sumă de bani extrem de mică.
12.01.2023 | 19:37
Ce pensie alimentara plateste Gabi Badalau pentru copiii pe care ii are cu Claudia Patrascanu Suma este extrem de mica
Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit ce sumă primește lunar pentru cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău. Suma este una extrem de mică.

Ce pensie alimentară plătește Gabi Bădălău

Gabi Bădălău are de plătit o pensie alimentară extrem de mică pentru cei doi copii pe care îi are cu Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Mai precis, afaceristul trebuie să dea lunar 300 de lei pentru întreținerea celor doi copii ai săi.

Suma este una foarte mică spune Claudia Pătrășcanu, care a mai precizat și că cei doi copii ai săi sunt acum răciți și a trebuit să meargă cu ei la spital și să plătească totul singură.

ADVERTISEMENT

Astfel, cântăreața a trebuit să plătească 1.200 de lei numai acum pentru a-și trata de boală cei doi fii, spunând că ceea ce ăi dă fostul soț pentru creșterea celor doi copii este insuficient.

„Pensia este de 300 de lei pe lună. Numai astăzi am cheltuit 12 milioane pe la medici (n.r. 1.200 de lei) pentru că sunt răciți”, a mărturisit Claudia Pătrașcanu, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu spune că muncește pentru a le da o viață decentă copiilor ei

Claudia Pătrășcanu spune că ea este cea care îi întreține pe copii și tocmai de aceea muncește cât de mult poate, pentru ca celor doi fii ai săi să aibă o viață bună, cu un frigider plin, haine și educație aleasă.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău a mai spus că este recunoscătoare pentru talentul ei muzical și pentru că își poate crește copiii singură, fără să le lipsească absolut nimic.

ADVERTISEMENT

„Atâta timp cât eu pot să fac asta și să îmi cresc copiii…mi-am crescut copiii și nu le-a lipsit absolut nimic.

Au și haine de firmă, au și mâncare bună în frigider, muncesc pentru ei. Pentru cine muncesc? Pentru cine muncesc și câștig la un concert 5.000 de euro? Pentru copii, că asta avem și să le pot oferi o viață frumoasă”, a spus fosta soție a lui Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT