Life

Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu. Sumele sunt ireale. „M-a și înjurat lumea pe Facebook”

Ce pensie au marile artiste ale României. Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu abia dacă pot trăi de la lună la lună cu acești bani
30.11.2023 | 23:28
Ce pensie au Corina Chiriac si Maria Dragomiroiu Sumele sunt ireale Ma si injurat lumea pe Facebook
Ce pensie au marile artiste ale României. Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu abia dacă pot trăi din acești bani Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu sunt vedete pentru care cea mai bună carte de vizită este cariera lor. După ani și ani de zile petrecuți pe scene, cele două se bucură de o pensie care i-a lăsat pe mulți muți de uimire.

Ce pensie au marile artiste ale României. Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu abia dacă pot trăi din acești bani

Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu sunt două dintre artistele mari ale României. Vedetele aproape că și-au petrecut întreaga viață bucurându-i pe fani. După atât de multă muncă, artistele au ajuns să se bucure de o pensie incredibil de mică.

ADVERTISEMENT

Multă lume are impresia că artiștii sunt tratați regește la noi în țară. În realitate, lucrurile stau diferit. Sunt foarte multe exemple de artiști și vedete care au ajuns ca la bătrânețe să traiască din pensii mizere.

Excepție nu fac nici Corina Chiriac și nici Maria Dragomiroiu. Pentru că fanii au fost cei care le-au adus faima și celebritatea, artistele au decis să vorbească deschis despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Atât Maria, cât și Corina a vorbit fără menajamente despre pensia pe care o încasează lunar. Cele două artiste nu ar putea să se descurce niciodată cu o asemenea sumă, mai ales că toate lucrurile s-au scumpit în ultima vreme.

Deși pare greu de crezut, mai ales că sunt două nume titanice ale industrie muzicale, vedetele primesc lunar o pensie foarte mică. Mai exact, statul le răsplătește munca de atâția ani cu doar câteva mii de lei.

ADVERTISEMENT

Artistele au mare noroc că le mai cheamă lumea la concerte

Maria Dragomiroiu nu s-a ferit să se plângă de banii din partea statului. În fiecare lună, vreme de ani buni, în conturile ei a fost virată suma de 1.200 de lei. Între timp, pensia artistei a mai crescut și a ajuns la 2.000 de lei.

Chiar și așa, este o sumă extrem de mică și îi este imposibil să acopere toate cheltuielile. Artista are noroc că, pe lângă această pensie, are spectacole pentru care este răsplătită mult mai bine.

ADVERTISEMENT

La fel de rău la capitolul bani din pensie stă și Corina Chiriac. Marea artistă a refuzat să spună suma exactă, dar a precizat că este insuficientă pentru un trai decent.

Pensia mică și vremurile grele au făcut-o pe Corina Chiriac să taie mofturile de pe listă și să micșoreze toate cheltuielile. Artista a recunoscut că dacă era mai cumpătată cu banii, altul ar fi fost traiul ei în prezent.

ADVERTISEMENT