Life

Ce pensie specială va primi Mitică Dragomir în 2024. “O să fiu mai bogat!”

Mitică Dragomir a dezvăluit ce pensie specială va primi în anul 2024. Omul de afaceri susține că va fi mai bogat decât în anul precedent.
26.12.2023 | 16:20
Ce pensie speciala va primi Mitica Dragomir in 2024 O sa fiu mai bogat
Mitică Dragomir a dezvăluit ce pensie specială va primi în anul 2024. Omul de afaceri susține că va fi mai bogat decât în anul precedent.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ ce pensie specială va primi în 2024. Omul de afaceri susține că va fi mai bogat decât în anul precedent. Totodată, fostul politician susține că mai are de primit o parte din pensia de parlamentar.

Ce pensie specială va primi Mitică Dragomir în 2024

“Eu în 2024 o să fiu mai sărac. Nu vând nimic, nu am nimic. Jur și cu Biblia în față. Eu nu mă las și îl ajut foarte mult pe fiu-miu, că nu poate să se împartă în atâtea locuri. Eu pe șantier am trei oameni.

ADVERTISEMENT

La anul o să fiu mai bogat, poate, pentru că îmi dau și pensia specială din urmă. Pensia de parlamentar. Acum e lege. Trebuie să îmi dea pensiile din urmă. Am de luat pe câteva luni. Am două legislaturi întregi.

70 și ceva de milioane de lei pe lună (n.r. peste 7000 de lei), atât are un parlamentar. Trebuie să mi-o dea doar pe câteva luni și devin mai bogat”, a mărturisit Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir își face clinică și restaurant de lux: “Am atâtea spații acuma”

Dumitru Dragomir i-a dezvăluit lui Horia Ivanovici planurile sale de investiții pentru 2024“Mă bate gândul să-mi fac un restaurant de lux. Am atâtea spații acuma… Fac o clinică. Am vorbit cu profesorul Costache, unul dintre marii doctori ai acestei țări și mi-a zis că dacă am 2.000 de metri fac o clinicică de asta cu aparatură sofisticată, cu RMN să stai în picioare, nu culcat. Nu cred că există în România. 

Au început să se vândă iar în draci apartamentele și Bogdan a fost de acord. Ieri am vândut două, azi am vândut unul și mai veniseră încă doi acum. Toată lumea face numai cutii de chibrituri. Eu n-am făcut de-astea mici. 

ADVERTISEMENT

Vino peste o lună când sunt blocurile mele terminate și curțile. La 1 februarie când se mută lumea în ele. Vezi și tu și faci o comparație. Uite ce face nea Mitică Dragomir și ce face x, y, z. Și compară cu cei mai mari și mai puternici. Dacă e cineva care construiește mai bine să îmi zici ce vrei tu. Eu nu fac rabat de la calitate”.

Mitică Dragomir surprinde: “Facem cea mai tare clinică din Europa. Pe mine mă costă 10 milioane”

Dumitru Dragomir are planuri ambițioase, iar investiția e una pe măsură: “Parterul l-am lăsat înalt de 6 metri, ca să intre orice fel de aparat. Unul costă 2,1 milioane de euro. Dacă nu ai locația, pământul, te costă 25 de milioane. Pe mine mă costă după ce fac blocul 10 milioane și facem cea mai tare clinică din Europa. Așa a zis profesorul Costache. La cel mai înalt nivel”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF mai are o idee genială și vrea să îl implice și pe Pescobar“Aș vrea să fac un restaurant, dar să văd unde. Îl fac de vin toate ambasadele. Mă iau după nebunul ăsta de Pescobar să mă ducă în toate țările. S-a dus în Japonia, Coreea de Sud, în Anglia, și peste tot a luat ori bucătar, ori manager de restaurant.

Mă duc cu el și iau ce e mai de lux în lumea asta. Am văzut la Barcelona unul. Internațional fac, cu de toate. Sunt trei variante: ori fac unul chinezesc să nu există în București, de super lux, cel mai tare, să vină toate ambasadele, cu bucătari din China, plătiți bine. Locația e iar foarte importantă”. 

Ce PENSIE SPECIALA va primi Mitica Dragomir in 2024

ADVERTISEMENT