Sport

Dragomir dezvăluie rețeta succesului lui Pescobar. “Diabolic! E ca Gigi Becali”

Dumitru Dragomir a dezvăluit rețeta succesului lui Pescobar. Fostul președinte LPF îl compară pe patronul de la Taverna Racilor cu Gigi Becali.
28.09.2023 | 18:15
Dragomir dezvaluie reteta succesului lui Pescobar Diabolic E ca Gigi Becali
Dumitru Dragomir a dezvăluit rețeta succesului lui Pescobar. Fostul președinte LPF îl compară pe patronul de la Taverna Racilor cu Gigi Becali.
ADVERTISEMENT

Pescobar trece printr-o perioadă dificilă. Șeful ANPC, Horia Constantinescu i-a închis patronului de la Taverna Racilor două locații, cea de-a treia fiind redeschisă. În urma acestui lucru s-a creat un scandal de mari proporții. În jurul subiectului a discutat și Dumitru Dragomir, care a dezvăluit rețeta succesului lui Pescobar.

Dragomir dezvăluie rețeta succesului lui Pescobar

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a dezvăluit rețeta succesului lui Pescobar. Fostul președinte al LPF a explicat care este motivul pentru care patronului de la Taverna Racilor îi merge foarte bine afacerea. Nea Mitică l-a asemănat pe Pescobar și cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Pescobar e ca Gigi, bun pe marketing. Ca orice om, mai face și greșeli. Este imposibil ca atunci când îți vine controlul în flux, să nu găsească un cartof pe jos sau ceva de genul. În mod normal, restaurantele se controlează înainte de program și după program. 

Eu i-am spus să nu îi mai menționeze numele lui Horia Constantinescu. Să își pună totul la punct și când e gata, atunci să îl invite pe el. Dacă nu vrea să vină, să cheme presa să le arate tot și să cheme specialiști ANPC, care să îl învețe ce trebuie să facă, să nu greșească. El are mulți dușmani, pentru că sunt multe care nu merg.

ADVERTISEMENT

El e foarte bun pe ce face cu pește și fructe de mare. A fost în toată lumea și a văzut cum se pregătește mâncarea. Tot ce face este unic și foarte bun, e diabolic de bun. El a făcut pentru majoritatea oamenilor. Îți dă un platou imens, cu doar 500 de lei și îți dă și o sticlă de vin, care la alte restaurante, doar aia e 400.

El a făcut marketing. Eu i-am zis că nu e bine așa, că îl vor dușmăni toți. El a plătit taxe la stat de 2 milioane anul acesta, fără salariile celor 250 de oameni. Toate restaurantele din parc nu au plătit cât a plătit el la stat. El e de mult timp milionar. Are și părinți calumea. Mama lui e șef contabil sau doctor în economie, iar tatăl e aviator.”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Pescobar, noul Salt Bae pe pește: “E al doilea după el”

Horia Ivanovici a adus aminte de Salt Bae, celebrul turc care deține Nusr-Et, unul dintre cele mai populare restaurante din lume. La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a ajuns la concluzia că Pescobar este un fel de Salt Bae, doar că pe zona de pește. Nea Mitică este de părere că Pescobar va ajunge la nivelul turcului și pe plan internațional.

“El face numai publicitate. E un fel de Salt Bae, ăla cu Nusr-Et, al doilea după el e, doar că e pe pește. La noi, oamenii nu sunt nebuni să vină la un restaurant și a doua oară, dacă nu e mâncarea bună. El nu ia cum fac alții, 300% în câștig. El ia 60-70%. Se duce să își facă locații în Grecia și în Turcia. 

ADVERTISEMENT

A făcut marketing natural, pentru că școală de așa ceva nu are. E următorul Salt Bae pe pește. Dar pentru ce face, deranjează foarte mult. Horia Constantinescu nu a greșit. A mai închis și alte restaurante. Nu am mai văzut așa ceva, ce face el. Luni seara, nu găsești masă la el. Are pe aici prin zona Bucureștiului 3 locații, mai are una la Timișoara, iar cu aia de la Cluj bate Europa.”, a mai spus fostul șef LPF.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Mitică Dragomir, despre secretele lui Pescobar

ADVERTISEMENT