Life

Ce planuri are fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Carmina vrea să calce pe urmele prezentatorului

Ce idealuri are Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Tânăra își dorește o carieră similară cu a celebrului său părinte.
06.10.2022 | 17:41
Ce planuri are fiica cea mare a lui Liviu Varciu Carmina vrea sa calce pe urmele prezentatorului
Ce idealuri are Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. Tânăra visează la o carieră ca a tatălui. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a mărturisit ce planuri are, mai ales că toamna aceasta a plecat din Arad pentru a se muta la București. Fiica cea mare a cunoscutului artist vrea să calce pe urmele prezentatorului de la Antena 1.

Ce idealuri are Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. Tânăra visează la o carieră ca a tatălui

Carmina are planuri mărețe de viitor. Iată ce carieră vrea să îmbrățișeze fiica cea mare a Liviu Vârciu, care este studentă la facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. Adolescenta crede că această meserie i se potrivește mănușă.

ADVERTISEMENT

A primit sfaturi prețioase de la figura paternă, care moderează show-ul Prețul cel bun, de la Antena 1. Tânăra este ferm convinsă că naturalețea și sinceritatea o vor ajuta enorm în cariera pe care vrea să o îmbrățișeze.

„Acum sunt la facultate, sunt la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicări. Altceva potrivit pentru mine nu cred că este, iar în alt domeniu nu mă regăsesc. Mi-a zis că trebuie să fi super transparentă și naturală, așa cum am și norocul să fiu.

ADVERTISEMENT

Efectiv să fi tu pentru că oamenilor le place, iar eu cred că naturalețea în sine poate să fie viitorul, ca să zic așa.

Pe chestia asta eu sunt foarte bună, adică ce am în gușă și-n căpușă, eu zic direct totul pe față”, a spus fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Carmina, pregătită de un nou început în Capitală

Carmina este pregătită de un nou început în Capitală. Tânăra a primit un apartament de la tatăl său, Liviu Vârciu, care îi place din toate punctele de vedere și în care se simte deja ca acasă. În plus, e foarte aproape de facultate.

Fiica cea mare a fostului component al formației L.A. are o încăpere care îi place foarte mult și anume, bucătăria. Frumoasa șatenă adoră să gătească și spune că este o adevărată gospodină.

ADVERTISEMENT

De altfel, primele lucruri pe care le-a achiziționat pentru noua casă au fost ustensilele de gătit, nicidecum decorațiunile.

ADVERTISEMENT