Life

Ce planuri șocante ar fi avut Loredana, criminala din Mangalia. „Să zici bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”

Criminala din Mangalia ar fi avut planuri șocante. Ce plănuia să facă cu trupul neînsuflețit al Alinei după ce a ucis-o cu sânge rece.
16.09.2023 | 22:37
Ce planuri socante ar fi avut Loredana criminala din Mangalia Sa zici bogdaproste ca nu tiam aduso acasa
Ce ar fi vrut să facă Loredana cu trupul prietenei pe care a ucis-o în Mangalia. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Criminala din Mangalia ar fi avut planuri șocante cu trupul Alinei, prietena sa din copilărie pe care a omorât-o cu sâmge rece în camera unui hotel din Mangalia. Mătușa tinerei ucise a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Ce ar fi vrut să facă Loredana, criminala din Mangalia, cu trupul Alinei

A trecut mai bine de o lună de la crima are șocat Mangalia. Loredana Atănăsoaie a ucis-o pe Alina, prietena ei din copilărie, în camera unui hotel, unde amândouă veniseră să muncească pe perioada verii pentru a face bani.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după aceea, criminala a fost prinsă și și-a recunoscut fapta, ba chiar a descris-o pas cu pas. Chiar dacă le-a spus anchetatorilor că regretă ce a făcut, aceștia au decis să stea în arest preventiv, măsură ce recent a fost prelungită pentru încă 30 de zile.

În timp ce Loredana Atănăsoaie, își așteaptă pedeapsa definitivă, familia și iubitul Alinei nu se pot obișnuit cu lipsa fetei și nu înțeleg nici acum de ce o persoană ca ea a trebuit să aibă un sfârșit atât de tragic la doar 19 ani.

ADVERTISEMENT

Mătușa Alinei are totuși o explicație pentru ceea ce a făcut Loredana. Femeia este convinsă că motivul pentru care criminala a ucis cu sânge rece este invidia. Nu-i plăcea să fie comparată cu Alina și își dorea ceea ce prietena ei avea.

„Era ceartă mare între ele, că Loredana avea un prieten, iar mamă-sa nu-l accepta. Mereu îi spunea că Alina învață, că e cuminte, avea un prieten, nu o sută”, a declarat mătușa Alinei, conform vremeanoua.ro. 

ADVERTISEMENT

„Să zici bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă”

Femeia a mai susținut că Alina s-a plâns la sora că nu se mai înțelege deloc cu Loredana de când sunt în Mangalia. La acel moment, mama fetei care a ucis cu sânge rece a considerat că e doar o copilărie ce va trece. Mai târziu a regretat.

„După ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat, i-a dat mesaj surorii Alinei ‘îmi pare rău că nu am intervenit’. Ea putea să spună atunci ‘măi, fată, tu ai luat copila asta la Constanța, nu-ți bate joc de ea, sunteți de aici din sat’”, a mai spus mătușa Alinei.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, aceasta a mai aflat de la vecini despre o conversație pe care Loredana ar fi avut-o din arest cu mama sa. Criminala din Mangalia ar fi avut planuri șocante și voia să-și care prietena moartă cu trenul până acasă.

„Am înțeles de la o femeie de aici, din comună, că mama Loredanei ar fi povestit că fata i-a zis, când s-au văzut în arest: ‘să zici mii și mii de bogdaproste că nu ți-am adus-o acasă’. Vă dați seama câtă invidie avea pe Alina, dacă venea cu ea pe tren, i-o aducea lu’ mamă-sa acasă”, a mai declarat mătușa tinerei ucise la Mangalia.

ADVERTISEMENT
Tags: