Life

Ce poreclă avea Jador când era în liceu. Cum îl strigau colegii de clasă

Ce poreclă avea Jador când era în liceu. Totul a pornit de la pasiunea lui pentru muzică, pe care au descoperit-o și colegii lui de clasă. Iată cum îl strigau aceștia pe faimosul artist.
12.07.2022 | 16:34
Ce porecla avea Jador cand era in liceu Cum il strigau colegii de clasa
Ce poreclă avea Jador când era în liceu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a dezvăluit ce poreclă avea când era în liceu. Artistul știa că o să aibă succes în muzică, iar porecla lui are legătură cu acest lucru.

Ce poreclă avea Jador când era în liceu

Jador a fost pasionat de muzică încă de mic, iar toată lumea știa că este talentat. Astfel, când a ajuns la liceu, deja toți colegii știau că poate să cânte, astfel că i-au pus o poreclă.

ADVERTISEMENT

Numele pe care i l-au dat colegii de clasă lui Jador este unul tot din muzică – Guță îl strigau colegii de clasă pe Remus Ionuț Dumitrache, numele real al lui Jador, care ar putea acum să rămână fără el, după certurile cu  Ovidiu DeSanto.

Încă de atunci, Jador era sigur că o să aibă succes cu muzica și știa că aceasta era calea pe care voia să o urmeze.

ADVERTISEMENT

„Toată lumea știa că eu cânt. În liceu mi se spunea „Guță”. Toți știau că am talent și eu le spuneam că o să vedeți că o să ajung artist. Nici eu nu credeam 100%, dar simțeam că asta trebuie să fac.

Ăsta era obiectivul meu: să câștig pâinea din muzică. Tot ce am făcut, am făcut doar din muzică”, a declarat artistul în cadrul podcastului lui Gojira.

ADVERTISEMENT

 Ce propunere a primit Jador pentru a face bani

Totuși, drumul artistului spre succes nu a fost unul ușor, deoarece părinții săi nu au fost de acord cu cariera pe care a vrut el să o urmeze, aceea de cântăreț. Astfel, Jador a avut mai multe certuri cu tatăl lui.

La un moment dat, pentru că stătea prost cu banii, o colegă de facultate i-a propus lui Jador să facă videochat pentru a mai câștiga bani, dar a refuzat știind că o să aibă succes cu muzica sa.

ADVERTISEMENT

„Eram în anul întâi de facultate, n-aveam bani, și o fată mi-a spus să fac videochat ca să fac bani. Aveam și eu câteva pătrățele, de la țară așa.

Și i-am zis că nu pot pentru că o să fiu cunoscut. O să fiu lăutar și o să râdă lumea de mine”, a povestit Jador.

ADVERTISEMENT
Tags: