Life

Ce poți face cu 300 de dolari în Dubai?! Mitică Dragomir: „Sărăcie mai mare ca în România”

Viața din Dubai nu e doar roz, susține Mitică Dragomir. Cu 300 de dolari nu poți face mare lucru în Emiratele Arabe Unite!
19.02.2024 | 18:11
Ce poti face cu 300 de dolari in Dubai Mitica Dragomir Saracie mai mare ca in Romania
Mitică Dragomir, adevărul despre viața din Dubai
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir continuă seria dezvăluirilor despre traiul din Dubai, oraș care îi fascinează pe tot mai mulți turiști. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus, mai în glumă, mai în serios, că 300 de dolari nu îți ajung nici să treci strada!

Mitică Dragomir, adevărul despre viața din Dubai

Dragomir a vorbit la MAX Profețiile lui Mitică despre mirajul Dubai, unde doar două milioane de oameni o duc extrem de bine. Afaceristul susține că el îi plătește mult mai bine pe angajații săi de la hotel și pe cei din construcții față de salariile cu care sunt angajați muncitorii în Dubai.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a oferit, cu ocazia asta, câteva detalii despre beneficiile pe care le au cei care lucrează pentru el. În construcții, fostul fotbalist oferă chiar și 3.000 de euro unui profesionist cu adevărat. Are câțiva oameni pe care se bazează, pe care îi cinstește cu mult peste prețurile din piață.

„Salariile sunt mai mici ca în România”. Cu cât îi plătește Mitică Dragomir pe muncitori

„Cu 300 de dolari treci strada. Nu cred că te lasă nici să treci strada. Să știi că sărăcia e mai multă în Dubai decât la noi, în România. Numai două milioane o duc bine, dar până la 10… Salariile sunt mai mici ca în România cu mult. Un muncitor primește 600 de dolari acolo, aici 700. Aici, la hotel, la mine, le dăm 750 de euro pe lună plus mâncare trei mese, plus cazare.

ADVERTISEMENT

La ei, în Sri Lanka, cu 50 de dolari trăiești o lună. Fiul meu s-a ocupat, eu în construcții n-am luat. În construcții eu le dau și 3.500 de euro pe lună, dar ăia fac cât zece srilankezi. De exemplu, am pe unul Cosmin de la Vâlcea, pe lângă Bălceștiul meu și mai e unul Ion.

Am altul, unul Dobrin, extraordinar. Salariații mei câștigă peste 3.000 de euro, dar muncești de te apucă pandaliile. Iar unul, cum e Dobrin sau Cosmin, face cât cel puțin cinci srilankezi. Față de românii ăștia tineri care nu lucrează fără manele și fără astea, sunt muncitori buni. Cei mai mulți au plecat în străinătate și muncitorii noștri nu sunt bine plătiți afară. Eu nu-i înțeleg. Aici nu există un om bun în construcții să ia sub 100 de milioane. Așa sunt și cu 40 de milioane de lei vechi”, a declarat Mitică Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică. 

ADVERTISEMENT

„Plătește bine și fata lui Becali”

Omul de afaceri a continuat, vorbind despre business, lăudându-le pe fetele lui Becali, care au dovedit că se pricep la imobiliare. Alexandra, una din fetele patronului FCSB, are două blocuri construite chiar lângă Mitică. Dragomir spune că e vorba despre niște apartamente care arată impecabil, cu toate că, spune el, nu crede că fetele lui Becali plătesc mai bine decât el.

De asemenea, Dragomir a recunoscut că materialele de construcții le aduce din China. Chiar și cele achiziționate de alți constructori din străinătate sunt tot chinezești, doar că din Europa le iau mai scump. Tocmai de asta, Mitică Dragomir preferă să le aducă direct din Asia.

ADVERTISEMENT

„Un muncitor foarte bun ia de la 2.500 de euro încolo. Nu cred că plătește nimeni mai bine decât mine. Plătește bine și fata lui Becali, dar nu cred că plătește mai bine ca mine. La mine șantierul este farmacie, rețineți ce vă spun. Bineînțeles că în toate blocurile noi mai există câte o defecțiune.

Materialul poate să fie oricât de bun… Aduc materiale din toată lumea, dar majoritatea sunt din China, de ce să mințim lumea? Chiar dacă le iei din Germania sau Austria sunt tot chinezești. Toată lumea fuge de chinezești și de turcești, dar sunt de multe ori mai bune. Nu știi acuma care e franțuzesc și care e chinezesc. Materialele le iei din Franța, dar le iei mai scump”, a completat Mitică de la Ligă.

Ce poti FACE cu 300 de dolari in Dubai?

ADVERTISEMENT