Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cu cât vând apartamente fiicele lui Gigi Becali. Sfatul pe care l-au primit de la tatăl lor

Gigi Becali a dezvăluit sumele uriașe pe care le produce din afacerile imobiliare. Cum prosperă fiicele patronului FCSB.
18.02.2024 | 12:38
Cu cat vand apartamente fiicele lui Gigi Becali Sfatul pe care lau primit de la tatal lor
Alexandra Becali a preluat afacerile patronului FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a contrat la FANATIK SUPERLIGA pe specialiștii care anunță recesiunea în România. Cum se dezvoltă afacerile familiei Becali în ciuda problemelor politice din lumea întreagă.

Gigi Becali nu crede că va izbucni criza economică în România: „A, e apocalipsă? Păi eu nu mă uit la televizor”

Gigi Becali, patronul FCSB, și-a spus părerea cu privire la criza care se pare că amenință întreaga Europă: „Eu, care sunt băiat inteligent ce fac? Eu ce văd? A, e apocalipsă? Păi nu mă uit la televizor, dar dacă mă uit ce văd? Ia să văd.

ADVERTISEMENT

Îl întreb pe giner-miu câte apartamente a vândut. ‘Păi mă tată, am avut 7 vizionări și am vândut 4′. O întreb pe fată: ‘Băi tată, uite mâine mă duc să vând două’. Dacă eu vând apartamentele unde e apocalipsa mă?”.

Gigi Becali a dezvăluit ce mișcare de antreprenor le-a propus fiicei sale și ginerelui său, care au intrat în afaceri imobiliare: „Sunt cele mai scumpe. Bine, la ăștia ai mei eu le-am spus așa: ‘Voi vedeți cât e piața’. ‘Păi e 1.450 de euro metru, utilul’. ‘Vinde cu 1.350. 100 în jos și cumpără lumea numai de la voi’. Păi noi avem și teren și bani. Facem altele. Vinde marfa, vinde marfa, vinde marfa, altă marfă”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a venit și cu alte exemple: „Și atunci eu dacă văd lucrul ăsta cum să-mi spună mie cineva de criză? Du-te bă cu criza! Păi dacă noi trebuie să tragem 80 de miliarde din PNRR? Luăm banii, unde se duc mă? Dacă eu văd că vin bazele NATO, americane și rachetele? Unde să fie criză dacă vin americanii?”.

Cum a încasat familia lui Gigi Becali 4 milioane de euro dintr-o lovitură: „A zis că se mută cu zece familii”

Gigi Becali a făcut apoi o nouă dezvăluire: „Eu văd că evreii cumpără în România. Mi-a zis ginerele meu: ‘Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case’. ‘Cum a cumpărat?’. ‘A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel’.

ADVERTISEMENT

E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a dat vreo 4 milioane de euro. Păi și atunci dacă eu văd asta? Când investesc evreii undeva mai există criză acolo? Ei vor apăra Israelul cu orice risc. Uite că se mută la noi. Deci unde e criza? Vin 30 de milioane de euro din drepturile TV”. 

Alexandra Becali l-a moștenit pe tatăl său și la capitolul afaceri: „Este dată naibii. E mână de fier”

Dumitru Dragomir o cunoaște foarte bine pe Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, și e convins că ar putea să preia FCSB: „Este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Este dată naibii. Este mână de fier. E la 24 de metri de blocul meu. Vine toată ziua acolo. Eu spun că acum ţine echipa ea. Are personalitate debordantă. 

ADVERTISEMENT

Eu zic că poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. Copiii de azi sunt… În momentul în care vorbeşti 2-3 limbi străine, ai bani mulţi, eşti şi strunit… E şi credincioasă. Dar, Alexandra este o fată foarte deşteaptă. Pot să spun că o cunosc ca pe copiii mei. O respect şi ea mă respectă pe mine.

E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei? Fac pariu pe cât vrei. Şi elegantă, nu vulgară. O laud ca pe un copil de-ai mei. O cunosc, vine pe şantier. Nu-i place ceva, le şi spune, cheamă inginerii. Mână de fier”.

Gigi Becali a dezvăluit cât costă un apartament în blocul construit de fiica sa Alexandra

ADVERTISEMENT