Life

Ce reacție a avut Andreea Raicu la declarațiile lui George Buhnici: „Merg foarte des și la săliță”

Andreea Raicu a reacționat la controversatele afirmații făcute de George Buhnici, care au creat o isterie uriașă în social media. Ce a avut de spus vedeta?
21.07.2022 | 17:52
Ce reactie a avut Andreea Raicu la declaratiile lui George Buhnici Merg foarte des si la salita
Andreea Raicu a comentat cazul Buhnici. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

A sositul rândul Andreei Raicu să reacționeze la declarațiile care au marcat ultimele zile în societatea românească, afirmațiile făcute de George Buhnici despre femeile care nu au grijă de fizicul lor.

Andreea Raicu, mesaj către Buhnici: „Vergeturile le am de la 14 ani”

Fosta prezentatoarea de televiziune a vorbit în emisiunea lui Cristi Brancu despre polemica pe care a provocat-o apariția lui Buhnici într-un reportaj difuzat de Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Vedeta a salutat faptul că a reacționat multă lume la derapajul lui George Buhnici. Când a aflat despre scandalul iscat mai ales pe rețelele de socializare, Andreea era în vacanță în Grecia, dar după ce a ajuns în țară a ținut să spună și ea ceva pe această temă.

Fosta prezentatoare a emisiunilor Big Brother și Megastar a spus că ea are celulită și vergeturi și tot nu a scăpat de ele chiar dacă merge la sală. Bruneta consideră mesajul lui Buhnici drept unul toxic.

ADVERTISEMENT

„Celulita și vergeturile nu sunt un semn de nesănătate. Merg foarte des și la săliță. Vergeturile le am de la 14 ani. Celulita apare și dispare din cauza multor factori. Poate avea o cauză hormonală. Am simțit nevoia să reacționez. De foarte multe ori avem tendința de a spune: Lasă, nu contează.

De fiecare dată când nu reacționezi, oamenii cred că ești de acord cu lucrul respectiv. Indiferența cred că ucide. Persoanele publice au multe responsabilități. Cred că e un mesaj toxic al lui George. Trăim într-un moment în care și femeile își pun presiunea de a arăta extraordinar de bine.

ADVERTISEMENT

Sunt femei care nu merg la plajă din cauza felului în care arată. Obiectivizarea femeii devine din ce în ce mai des întâlnit. E foarte important să vorbim despre asta, să avem capacitatea să ne acceptăm așa cum suntem, să nu mai punem presiune pe noi”, a declarat Andreea Raicu la Prima TV.

Și-a pierdut bagajul la aeroport

 

Dincolo de cazul Buhnici, Andreea a povestit și pățania prin care a trecut recent, în drumul spre Grecia. Vedeta și-a recuperat după trei săptămâni bagajul de cală pe care l-a pierdut.

ADVERTISEMENT

A mărturisit că nu a fost atât de afectată pe cât se aștepta, căci s-a descurcat de minune cu bagajul de mână, cel pe care a putut să îl ia în avion.

ADVERTISEMENT