Life

Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe fiica Andreei Marin. Gestul cu care i-a uimit până și pe colegii de la Pro TV

Ce atitudine a adoptat Cătălin Măruță la apariția fetei Andreei Marin în emisiunea sa. I-a impresionat chiar și pe colegii lui.
30.08.2023 | 14:47
Ce reactie a avut Catalin Maruta cand a vazuto pe fiica Andreei Marin Gestul cu care ia uimit pana si pe colegii de la Pro TV
Ce atitudine a adoptat Cătălin Măruță la apariția fetei Andreei Marin în emisiunea sa. I-a impresionat chiar și pe colegii lui. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce reacție a avut Cătălin Măruță când a văzut-o pe fiica Andreei Marin. Gestul cu care i-a uimit până și pe colegii de la Pro TV. Prezentatorul nu s-a putut abține și le-a îmbrățișat pe amândouă atunci când au intrat în platou.

Ce atitudine a adoptat Cătălin Măruță la apariția fetei Andreei Marin în emisiunea sa. I-a impresionat chiar și pe colegii lui

Ce atitudine a adoptat Cătălin Măruță la apariția fetei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., în emisiunea sa. Vedeta de la Pro TV a simțit nevoia să-și îndrepte spatele la vederea adolescentei în vârstă de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Renumitul moderator al emisiunii La Măruță a complimentat-o pe Violeta încă din primele secunde. I-a impresionat chiar și pe colegii lui, fosta gazdă de la Surprize, surprize recunoscând că fata are mari emoții.

„Bună, Violeta! Sărut mâna! Mă bucur să te văd! Sărut mâna, Andreea! Știi, când a intrat Violeta am simțit nevoia să mă îndrept și eu!”, a spus soțul cântăreței Andra Măruță, în emisiunea sa, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT

„Are emoții, să știi”, a completat Andreea Marin. „Nu că are emoții, ci că stă foarte dreaptă, că e foarte înaltă și că e foarte frumoasă”, a mai adăugat Cătălin Măruță, în show-ul său, La Măruță.

Violeta, fiica Andreei Marin, complimentată de Cătălin Măruță

Violeta, fiica Andreei Marin, a fost complimentată de Cătălin Măruță încă din primele momente petrecute în platoul emisiunii de la Pro TV. Cu această ocazie fosta moderatoare i-a amintit vedetei că au mai apărut împreună în acest show și în timpul pandemiei.

ADVERTISEMENT

„Și tu ești o tipă care atunci când promiți ceva se și întâmplă acele lucruri. Mă bucur foarte mult să te văd aici, în platou, Violeta. Ai niște ochi superbi!”, a mai spus prezentatorul.

„Mulțumesc! Și tu!”, a fost răspunsul scurt și la obiect oferit de adolescenta de 15 ani. Fata Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că are în desfășurare un proiect destinat tinerilor de pretutindeni.

ADVERTISEMENT

Adolescenta abia așteaptă să se întoarcă pe băncile școlii. Tânăra își dorește să dea la Drept, dar nu în România, ci în Statele Unite ale Americii, acolo unde a mers recent pentru o experiență inedită. A fost singura româncă selectată la Global Youth Leadership Summit din San Diego.

Violeta, detalii despre proiectul său

„Împreună cu colegii mei, anul ăsta, organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România. De la elevi pentru elevi. Recreăm comitetele din O.N.U”, a povestit fiica Andreei Marin în emisiunea de la Pro TV.

„Invităm aproape 300 de delegați din toată lumea să vină să învețe despre diplomație, despre relațiile dintre țări, despre politică, despre drepturi. Este de pe 17 până pe 21 februarie”, a adăugat Violeta.

ADVERTISEMENT