Life

Violeta, adevărul despre relația cu mama sa, Andreea Marin. Ce spune despre Ștefan Bănică Jr.

Violeta, detalii despre legătura cu figura maternă, Andreea Marin. Ce părere are adolescenta despre artistul Ștefan Bănică Jr.
24.08.2023 | 14:51
Violeta adevarul despre relatia cu mama sa Andreea Marin Ce spune despre Stefan Banica Jr
Violeta, detalii despre legătura cu figura maternă, Andreea Marin. Ce părere are adolescenta despre Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Violeta Bănică a spus adevărul despre relația pe care o are cu mama sa, Andreea Marin. Ce spune despre Ștefan Bănică Jr., care este nimeni altul decât tatăl său. Adolescenta are numai cuvinte de laudă pentru părinții săi.

Violeta, detalii despre legătura cu figura maternă, Andreea Marin. Ce părere are adolescenta despre Ștefan Bănică Jr.

Violeta Bănică a oferit o serie de detalii despre legătura pe care o are cu figura maternă, Andreea Marin.  Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Întâlnire cu arta, moderată de Georgiana Ioniță Toader. Tânăra și-a spus părerea despre Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT

Adolescenta în vârstă de 15 ani este mândră că face parte dintr-o familie celebră pentru că a învățat foarte multe lucruri de la părinții săi, multe fiind legate de artă. A fost educată frumos și are valori care o ajută în dezvoltarea și proiectele pe care le desfășoară.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: «Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci». Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult.

ADVERTISEMENT

Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a declarat Violeta Bănică, conform spectacola.ro.

Mai mult, fata lui Ștefan Bănică Jr. și a fostei prezentatoare Andreea Marin a mai precizat că este mândră și de fratele său, Radu Ștefan. Adolescenta are numai aprecieri pentru tânărul artist care s-a lansat recent în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Violeta Bănică, despre experiența din Statele Unite ale Americii

Violeta Bănică a avut parte în urmă cu puțin timp de o experiență unică în Statele Unite ale Americii. Este singurul român care a primit o bursă pentru a participa la Global Youth Leadership Summit din San Diego.

Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul mai multor zile, fiica Andreei Marin dezvăluind că a întâlnit persoane care împărtășesc aceleași valori cu ea. Are mai multe pasiuni, dar își îndreaptă atenția spre Drept.

ADVERTISEMENT

„A fost o experiență extraordinară, a fost în Saint Diego, iar după asta am avut oportunitatea să merg în Los Angeles cu ai mei. Au venit atât de mulți oameni care împărțeau aceleași valori cu mine.

Mi s-a părut atât de important pentru că există medii în care, da, suntem adolescenți, dar nu gândim ca ei sau da, suntem adolescenți, dar avem o viziune către viitor mult mai mare decât media normală”, a completat Violeta Bănică.

ADVERTISEMENT