Life

Ce reacție a avut o turistă străină după ce a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din România: “Sunt impresionată”

Reacția pe care a avut-o o turistă străină după ce a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din România. Aceasta a fost impresionată.
04.04.2024 | 18:16
Ce reactie a avut o turista straina dupa ce a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania Sunt impresionata
O turistă străină a fost impresionată de un loc spectaculos din România. Sursa foto. Observator News, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O turistă străină a fot impresionată după ce a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din România. Este o zonă în care ajung anual foarte mulți vizitatori.

Reacția pe care a avut-o o turistă străină după ce a vizitat unul dintre cele mai spectaculoase locuri din România

Mulți dintre turiștii străini care ajung în România vizitează zona Bucovinei, acolo unde se bucură de peisajele spectaculoase, de tradițiile care au fost păstrate de-a lungul timpului, de mănăstiri și de mâncare.

ADVERTISEMENT

O turistă străină venită în vizită în Bucovina s-a declarat impresionată de ceea ce a văzut în această zonă. “Suntem impresionaţi de mânăstiri şi de picturi. Sunt foarte, foarte frumoase”, a spus aceasta pentru Observator News.

“Am ajuns aici pentru că a fost accesibil şi am găsit ce ne trebuie. Linişte, condiţii ok de cazare, mâncarea excepţională”, a mai spus un turist care a ajuns în această zonă.

ADVERTISEMENT

Mulți turiști și-au rezervat locuri în Bucovina încă de anul trecut, iar unele zone au deja un grad de ocupare ridicat, mai ales unde sunt mănăstiri, după cum a spus Neculai Barbă, vicepreședinte CJ Suceava.

Ce îi așteaptă pe turiștii care ajung în Bucovina

Turiștii vin în număr mare în această zonă mai ales de Paște, care pică pe 5 mai anul acesta. Pensiunile vor fi ocupate la capacitate maximă de sărbători, iar vizitatorii se vor bucura de tradițiile din zonă, de peisaje și de preparatele specifice. Vor fi și târguri de Paște, dar li festivaluri.

ADVERTISEMENT

“Vorbim de preparate din oaie, miel, berbec la proţap, la ceaun pe lângă care o să avem multe alte prăduse: pască, cozonaci, prăjituri de casă. Curcan raţă, iepure pentru cei care nu mănâncă miel”, a explicat Mărioara Hojbotă, bucătar, potrivit sursei menționate.

În plus, turiștii cazați vor avea parte și de distracție și relaxare, pentru că există piscine și saune pentru doritori, dar și o cină festivă de Paște. “Pe lângă cazare în demipensiune au acces şi la zona spa care implică piscină, saună umedă şi uscată, ciubăr, salină şi jacuzzi. 

ADVERTISEMENT

Vor avea parte de o cină festivă cu muzică live, cu un spectacol de muzică populară. Mese îmbelşugate cu preparate specifice zonei şi sărbătorilor pascale”, spune Angelica Onofriesei, administratorul unei pensiuni din zonă.

Prețurile pentru cei care își doresc să meargă de Paște în zona Bucovinei diferă în funcție de serviciile alese. Turiștii plătesc între 3.000 și 7.000 de lei pentru cazare și masă în perioada sărbătorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: