Life

Ce reacție a avut un turist din Olanda după ce s-a cazat în București. Nu i-a venit să creadă ce a văzut: ”Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat”

Uimirea de care a avut parte un olandez care a vizitat Capitala. Ce a observat prima oară când a părăsit camera de hotel.
08.04.2024 | 14:26
Ce reactie a avut un turist din Olanda dupa ce sa cazat in Bucuresti Nu ia venit sa creada ce a vazut Tocmai ce am iesit din hotel si sunt socat
Uimirea de care a avut parte un olandez care a vizitat Capitala. Ce a observat prima oară când a părăsit camera de hotel. Sursa foto: captură video Instagram
ADVERTISEMENT

Ce reacție a avut un turist din Olanda după ce s-a cazat în București. Nu i-a venit să creadă ce a văzut. Creatorul de conținut, pasionat de călătorii, le-a povestit urmăritorilor că a rămas șocat după ce a ieșit din hotel.

Uimirea de care a avut parte un olandez care a vizitat Capitala. Ce a observat prima oară când a părăsit camera de hotel

Uimirea de care a avut parte un olandez care a vizitat Capitala. Ce a observat prima oară când a părăsit camera de hotel. Bărbatul pe numele său Tom, care călătorește în întreaga lume din anul 2012, a rămas surprins de vibe-ul din București.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, turistul a ajuns în oraș în weekend, tocmai când s-a închis Calea Victoriei și a devenit pietonală pentru bucureșteni. Evenimentul Străzi Deschise – Promenadă Urbană l-a impresionat din primele secunde.

Olandezul a rămas uimit de agitația de pe Calea Victoriei, dar și de viața pe care o au străzile la final de săptămână. Turistul a remarcat că sunt cozi imense la multe localuri și că oamenii se bucură de viață la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

„Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat. Ce se întâmplă pe străzile Bucureștiului? Este sâmbătă, iar străzile sunt închise traficului până la 10 seara și asta pentru că este vară, este o vreme caldă.

Este aglomerat, sunt cozi lungi pentru înghețată, pizza este foarte populară, terasele sunt pline. Baruri trendy. Oamenii din București pur și simplu își trăiesc viața la maximum”, a spus Tom într-o filmare de pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Tom, olandezul care a vizitat 159 de țări de pe glob

Tom este originar din Olanda, fiind unul dintre cei care au renunțat la locul de muncă pentru a-și urma visul și pentru a călători. Până în momentul de față a vizitat 159 de țări de pe glob, prima escapadă având loc în anul 2012.

Pe blogul personal a povestit cum a început să facă acest lucru. Turistul are foarte multe sfaturi pentru cei care îl urmăresc, precizând că nu este deloc scump să pleci în diverse vacanțe. În primul rând, spune că oamenii trebuie să înceapă cu locurile accesibile.

ADVERTISEMENT

Așadar, primul sfat pe care îl oferă Tom este să alegeți regiunile unde vă permiteți să ajungeți din punct de vedere financiar. În al doilea rând, toate acele călătorii se pot face cu buget redus, cu rucsacul în spate, susține olandezul.

„Totul a început cu mult înainte de a exista chiar și social media și în primii doi ani am fost doar un călător, fără să fac nimic cu blogul, dar încet-încet am început să câștig bani online. Călătoriile sunt pasiunea mea.

Blogging-ul nu a fost și nici nu este, ca să fiu sincer. Dar când blogul meu de călătorie a început să facă bani, jocul de blogging a devenit brusc mult mai interesant!”, scrie Tom pe blogul său.

ADVERTISEMENT
Tags: