Life

Ce regrete are Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a împlinit 25 de ani: ”Doar timpul ne poate învăța lecția asta”

Sebastian Dobrincu a făcut dezvăluiri despre regretele sale de până acum. Tânărul milionar împlinește 25 de ani la final de august.
30.08.2023 | 18:37
Ce regrete are Sebastian Dobrincu Tanarul milionar a implinit 25 de ani Doar timpul ne poate invata lectia asta
Ce avere are Sebastian Dobrincu până la 25 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu împlinește 25 de ani în ziua de miercuri, 30 august, și cu toate că dă de înțeles că are o viață la care mulți visează, tânărul milionar spune contrariul. Are multe regrete, care nu sunt legate de munca pe care o depune și de succesul care rezultă.

Ce regrete are Sebastian Dobrincu până la 25 de ani

Fostul jurat de la emisiunea ”Imperiul Leilor” se întreabă când a trecut timpul atât de rapid și le sugerează admiratorilor să nu-l ia drept exemplu, deoarece nu a știut să se bucure pe deplin de viața sa, până la 25 de ani. Sebastian Dobrincu este de părere că nu doar munca și succesul îl definesc pe om.

ADVERTISEMENT

Dincolo de regrete, tânărul milionar are planuri mărețe pentru viitor și a învățat o mulțime de lecții până la 25 de ani, inclusiv să o ia de la capăt când este nevoie. Nu se teme de ceea ce-l așteaptă, fiindcă are ”cea mai mare poftă de viață” și este ”mai optimist și mai motivat ca oricând”.

”25 de ani, începând de azi. Unde au zburat oare… Nu mă luați drept exemplu, nu am știut să mă bucur de ei la maxim. Sunt lucruri mai importante decât munca și succesul. Cred că doar timpul ne poate învăța lecția asta.

ADVERTISEMENT

Nivelul 25 m-a găsit însă cu cea mai mare poftă de viață. Mai optimist și mai motivat ca oricând. Să trăiesc, să risc, să iubesc, să sufăr, sa învăț, să construiesc, iar după… s-o iau de la capăt. Vă mulțumesc că mă inspirați! Vă mulțumesc că ne bucurăm de viață împreună!”, a scris Sebastian Dobrincu pe Facebook.

Cum a devenit milionar Sebastian Dobrincu de la o vârstă fragedă. Ce avere are

În spațiul public se zvonește că averea lui Sebastian Dobrincu este aproape de 2 milioane de dolari. Cum a reușit să facă acești bani până la 25 de ani? Totul pornește din copilărie, de pe vremea când avea doar 11 ani și a învățat de unul singur programare.

ADVERTISEMENT

La 17 ani începe perioada sa de apogeu profesional și financiar. Tânărul a plecat de la această vârstă în SUA unde și-a pus în aplicare idei legate de tehnologie. A dezvoltat mai multe aplicații, printre care Storyheap, o platformă considerată cea mai importantă în domeniul digital marketing.

La Storyheap au apelat nume notorii la nivel internațional, printre care Selena Gomez, sau branduri importante precum: Universal Music, Tumblr, Hulu sau Shake Shack. Astfel, a adunat o avere care-i permite să nu mai aibă grija zilei de mâine. Totuși, există la mijloc teama că într-o zi va putea pierde totul.

ADVERTISEMENT

”Cred că e o traumă de-a mea interioară, acolo, nu știu de la ce se trage, dar mereu am teama asta că aș pierde ceea ce am. Și uneori mă întreb dacă nu sunt zgârcit, poate că fac treaba asta, că sunt prea strâns la pungă.

Nu există posibilitatea să ajung să mor de foame. Am în spatele minții acolo undeva gândul că aș pierde tot, poate pentru că nici nu pun așa mare preț pe bani, să stau cu gândul la ei și nu stau să îi număr zilnic, să văd ce fac cu ei. Realizez că mi-ar fi imposibil în viața asta să cheltui câți bani am făcut și nu există posibilitatea să ajung să mor de foame (….)”,  a explicat Sebastian Dobrincu pentru playtech.ro

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trucul simplu pentru a-ți păstra ștergătoarele de parbriz funcționale în sezonul rece
Trucul simplu pentru a-ți păstra ștergătoarele de parbriz funcționale în sezonul rece
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română