Life

Ce reguli i-a impus Ioana Ginghină fiicei sale: ”E foarte greu cu adolescenții”

Ioana Ginghină i-a impus anumite reguli stricte fiicei sale. Aceasta este adolescentă deja, astfel că perioada este una ceva mai delicată.
24.03.2024 | 22:41
Ce reguli ia impus Ioana Ginghina fiicei sale E foarte greu cu adolescentii
Ce reguli i-a impus Ioana Ginghină fiicei sale. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a vorbit deschis despre regulile pe care i le-a impus fiicei sale. Actrița recunoaște că Ruxandra este ascultătoare și se concentrează pe studii. Chiar și așa, vârsta adolescenței poate fi în anumite situații destul de copleșitoare.

Ce reguli i-a impus Ioana Ginghină fiicei sale

Ioana Ginghină poate să se declare o femeie împlinită acum. Deși a trecut printr-un divorț destul de dureros, între timp, lucrurile s-au aranjat în viața ei. Mai mult de atât, aceasta are o fată de care este mândră. Cele două au o relație specială, chiar dacă uneori mai apar și mici conflicte.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, actrița a dezvăluit că își dorește ca fiica sa să realizeze cât mai multe. Tocmai din acest motiv, a considerat că este nevoie de un anumit set de reguli în perioada adolescenței.

Ioana Ginghină recunoaște că este foarte grea această perioadă. De asemenea, ea recunoaște că este mult mai dură decât era înainte și totodată, încearcă să fie mai atentă la oamenii din jurul fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Ce reguli i-a impus Ioana Ginghină Ruxandrei? În primul rând, fiica acesteia are o oră fixă de venit acasă în timpul săptămânii și anume după școală. În ziua de vineri însă, aceasta trebuie să fie acasă cel târziu la ora 21.30.

Actrița este mult mai strictă cu Ruxandra acum

Actrița recunoaște că nu este vorba numai despre un program. Pentru a-și proteja fiica și pentru a-i oferi o educație corectă, aceasta se teme de anumite petreceri la care, evident, poate fi prezent și alcoolul.

ADVERTISEMENT

„E foarte greu cu adolescenții, îmi este mie foarte greu să înțeleg că trebuie să o las, trebuie să fiu mult mai dură față de cum eram înainte, să fiu mult mai atentă cu cine iese, cât iese, ce face când iese.

În timpul săptămânii are o anumită oră de venit acasă, clar trebuie să vină după școală, doar vinerea are voie să iasă până la un 21.30 maxim, nu e vorba numai de program. E vorba de petrecerile care mai sunt, să nu fie alcool…”, a declarat Ioana Ginghină, potrivit ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că fiica actriței a intrat deja la liceu, iar în perioada pandemiei și-a descoperit și o nouă pasiune. Ruxandra adoră să deseneze și mai mult de atât, e fericită când face acest lucru.

Tocmai din acest motiv, aceasta a ales să studieze la Liceul Nicolae Tonitza din București. Iar Ioana Ginghină a hotărât la rândul ei să îi fie alături și să o sprijine astfel încât Ruxandra să își îndeplinească toate visurile pe care le are. 

ADVERTISEMENT