Life

La cinci ani de la divorț, Ioana Ginghină a făcut cel mai frumos anunț: “Acesta este doar începutul”

Ioana Ginghină face un anunț neașteptat la cinci ani de la divorț. Ce se întâmplă în viața actriței? Spune că e doar începutul acum.
03.07.2023 | 12:19
La cinci ani de la divort Ioana Ginghina a facut cel mai frumos anunt Acesta este doar inceputul
La cinci ani de la divorț, Ioana Ginghină a făcut cel mai frumos anunț. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină vine cu dezvăluiri emoționante la cinci ani de la divorț. Actrița a avut de depășit o perioadă dificilă din viața ei, însă acum, lucrurile s-au aranjat mai bine ca oricând. Ce anunț neașteptat a făcut aceasta?

Anunțul făcut de Ioana Ginghină, la cinci ani de la divorț

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat în urmă cu cinci ani. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste o bună perioadă de timp. Iată însă că finalul a fost unul cât se poate de dureros, în special pentru actriță.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a aflat că este înșelată. Iar cel mai rău a fost faptul că imaginile compromițătoare le-a găsit pe internet. Lucrurile au fost cu atât mai dificile în condițiile în care cei doi au împreună și o fiică, Ruxandra, în vârstă de 15 ani acum.

Au urmat momente dureroase, iar actrița credea că nu mai poate să înceapă o viață nouă. Iată însă că lucrurile s-au aranjat în viața ei cum nu s-ar fi așteptat vreodată. La 46 de ani, Ioana Ginghină iubește din nou.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe contul personal de socializare, aceasta a făcut un anunț deosebit. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste, este mândră de femeia care a devenit și spune că acesta este doar începutul.

„Se spune că experiențele ne formează și ne transformă. După un divorț dureros, la 41 de ani, mi-am regăsit curajul de a începe de la capăt. Am transformat durerea în putere și m-am reconstruit pas cu pas, moment cu moment.

ADVERTISEMENT

Acum, la aproape 46 de ani, mă aflu în pragul unei noi povești de dragoste și sunt mândră de femeia în care m-am transformat. Acesta este doar începutul. Am multe de împărtășit despre călătoria mea de renaștere și despre cum am învățat să mă pun pe primul loc”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Actrița a trăit momente cu adevărat dureroase

Menționăm că nu este prima oară când vedeta vorbește despre viața ei. Și pe blog-ul personal, Ioana Ginghină a povestit momentele dificile prin care a fost nevoită să treacă. Avea 41 de ani, fiica ei doar 10 ani, iar căsnicia care dura de 12 ani s-a destrămat.

ADVERTISEMENT

Viața ei s-a schimbat total atunci. A avut multe întrebări care nu și-au găsit niciodată răspunsul. Chiar și așa, a înțeles că viața nu se termină la o despărțire și că ceva mai bun va exista după colț. 

Și se pare că asta s-a și întâmplat. Despărțirea de Alexandru Papadopol a ajutat-o să se transforme și să o ia de la capăt. Și-a făcut un plan, a descoperit numeroase lucruri, iar acum, se poate declara o femeie cât se poate de fericită.

ADVERTISEMENT
Tags: