Life

Ce relație are Constantin Enceanu cu nepoții: ”Sunt un personaj în viața lor”

Constantin Enceanu are o legătură specială cu nepoții din partea fiicei sale, Cătălina. Cântărețul de muzică populară a dezvăluit cum se distrează cu cei mici.
10.08.2022 | 22:50
Ce relatie are Constantin Enceanu cu nepotii Sunt un personaj in viata lor
Cum se înțelege Constantin Enceanu cu nepoții. Artistul le face pe plac celor mici. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Interpretul a spus ce relație are cu nepoții, subliniind că este un personaj în viața lor. Vedeta le face pe plac și știe cum să le ofere experiențe de neuitat și amintiri pe care să le țină minte multă vreme de acum înainte.

Cum se înțelege Constantin Enceanu cu nepoții. Artistul le face pe plac celor mici

Constantin Enceanu se află perioada aceasta pe litoralul românesc, de unde nu lipsesc nici nepoții săi. Artistul și cei mici desfășoară foarte multe activități împreună, deși recunoaște că este puțin autoritar când îi ceartă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică populară își dorește ca cei doi copii, Ștefania Sofia și Alexandru Florentin, să fie fericiți atunci când sunt în preajma sa, lucru care îl încarcă și pe el de energie pozitivă acum, la 58 de ani.

„Vreau cât sunt în preajma mea să-i fac să fie fericiți și totodată, mă transpun și eu și devin copil în perioada aia. Am fost cu ei la delfinariu, pe plajă, i-am băgat în mare, să vadă cum este.

ADVERTISEMENT

Ei voiau la piscină și le-am spus că piscină avem și acasă. Intru în pielea lor și sunt un personaj în viața lor. Știu oarecum de… nu știu dacă pot să spun de frica mea.

Știu că bunelu e un pic autoritar, chiar dacă eu vorbesc mai puțin când îi cert. Soția e cea care îi tăcăne. Eu când am spus nu, rămâne nu”, a declarat Constantin Enceanu într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cum își răsfață Constantin Enceanu cei doi nepoți

Constantin Enceanu se numără printre bunicii care își răsfață nepoții de fiecare dată când are ocazia. Vedeta pune familia pe primul plan și are grijă să petreacă cât mai mult timp în compania persoanelor dragi.

Solistul este bucuros că are doi copii care îi luminează viața pentru că mereu și-a dorit să aibă mai mulți urmași. Celebrul artist are o singură fiică, Cătălina, asta pentru că soția sa nu a mai vrut să rămână însărcinată.

ADVERTISEMENT

Acest lucru l-a făcut pe Constantin Enceanu să se gândească la divorț, lucru pe care nu s-a ferit să-l recunoască în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT