Life

Ce relație are, de fapt, Alina Sorescu cu fetele sale după divorțul de Alexandru Ciucu

Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele sale, după separarea de Alexandru Ciucu. Cântăreața a oferit detalii despre legătura lor.
17.01.2023 | 08:15
Ce relatie are de fapt Alina Sorescu cu fetele sale dupa divortul de Alexandru Ciucu
Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele sale, după separarea de Alexandru Ciucu. Cântăreața a oferit detalii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce relație are, de fapt, frumoasa blondină cu fetele sale, Carolina și Raisa, după divorțul de fostul partener de viață cu care a fost căsătorită timp de 12 ani. Micuțele au rămas în grija sa după despărțirea părinților.

Cum se înțelege Alina Sorescu cu fiicele sale, după separarea de Alexandru Ciucu. Cântăreața a oferit detalii

Alina Sorescu are o carieră de succes, dar le pune mereu pe primul loc pe fiicele sale din mariajul cu Alexandru Ciucu. Îndrăgita artistă de muzică ușoară are o relație extraordinară cu fetele și sunt mai unite ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri recunoaște că legătura dintre ele este sudată și că se înțeleg mai degrabă precum surorile, nu ca mama și fiicele. Micuțele sunt foarte încântate că figura maternă are o meserie în care e mereu în atenția publică.

„Noi suntem ca trei surori aș putea să spun, pentru că mă pun la mintea lor atunci când ne jucăm. Lor le place că mami are o meserie frumoasă, sunt mereu pe scenă, înconjurată de copii.

ADVERTISEMENT

Le place să fie alături de mine și să prindă din zbor din ceea ce fac”, a mărturisit Alina Sorescu pentru wowbiz.ro, subliniind că oamenii o iau drept exemplu prin prisma meseriei sale.

Alina Sorescu, înconjurată mereu de copii

Alina Sorescu este înconjurată mereu de copii pentru că are o școală de muzică. Cântăreața urcă frecvent pe scenă alături de micuți și are numeroase spectacole cu „picii” săi care o pun mereu în situații neașteptate.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, vedeta a declarat că au existat momente în care fetițele sale i-au adresat întrebări incomode la care nu a știut cum să reacționeze sau cum să răspundă, fără să ofere prea multe detalii despre subiect.

„Mereu copii pun întrebări care îi blochează pe oamenii mari. Am și o melodie în repertoriul meu cu picii, se cheamă Altă întrebare”, a mai spus Alina Sorescu, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Celebra artistă postează adesea imagini cu fetele sale, una dintre ele aniversându-și recent ziua de naștere. Mai exact, Carolina a împlinit 9 ani. Cea mică va face anul acesta 7 ani.

ADVERTISEMENT