Life

Fiica lui Irinel Columbeanu e în culmea fericirii. La 16 ani, Irina are deja propria mașină pe care o conduce. Cum arată acum adolescenta

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, este în culmea fericirii și conduce propria mașină, la 16 ani. Cum arată acum adolescenta.
15.06.2023 | 19:05
Fiica lui Irinel Columbeanu e in culmea fericirii La 16 ani Irina are deja propria masina pe care o conduce Cum arata acum adolescenta
La 16 ani, Irina, fiica lui Irinel Columbeanu, conduce propria mașină. Sursa foto: Instagam/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiica lui Irinel Columbeanu este în culmea fericirii, iar la 16 ani conduce propria mașină. Tânăra duce o viață de lux în SUA, acolo unde locuiește de cinci ani, alături de mama ei, Monica Gabor.

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu, conduce propria mașină, la 16 ani. Adolescenta, în culmea fericirii

De cinci ani, Irina Columbeanu trăiește în SUA, alături de mama ei și de partenerul acesteia, Mr. Pink. La 16 ani, fiica lui Irinel Columbeanu are permis de conducere, acest lucru fiind compllet legal în SUA. Tânăra conduce un Mercedes.

ADVERTISEMENT

Mai mult, adolescenta le ia și pe colegele sale de la școală, după cum a declarat tatăl ei în cadrul unui interviu. Irinel Columbeanu a plecat în SUA pentru a o vizita pe fiica lui, pe care nu văzut-o de câțiva ani.

“Irina e elevă în clasa a zecea de liceu. A împlinit 16 ani, în ianuarie. Și-a luat și ea o mașină, cu benzină, Mercedes. Șofează cu mare plăcere. Își conduce și colegele la liceu, le mai plimbă acolo cu mașina.

ADVERTISEMENT

Nu-i țin socoteala asupra banilor. Nu eu i-am cumpărat-o. Sunt la aeroport. Mă pregătesc de îmbarcarea spre America. Mă voi întoarce în țară peste o săptămână, pe 20 iunie”, a declarat fostul om de afaceri pentru cancan.ro.

Irina Columbeanu are rezultate foarte bune la învățătură și este elevă la un colegiu din Malibu. Adolescenta obișnuiește să picteze și ar fi strâns deja zeci de mii de euro cu tablourile sale.

ADVERTISEMENT

Biletul de avion al lui Irinel Columbeanu ar fi fost plătit chiar de iubitul Monicăi Gabor, întrucât fostul milionar nu și-ar fi permis costurile, potrivit sursei citate.

Până acum câțiva ani, fostul soț al Monicăi Gabor a avut afaceri de succes, însă acestea s-au prăbușit, așa că nu și-a mai permis viața de lux pe care a avut-o înainte. În anii 2000, averea lui se ridica la 60 de milioane de euro. Acesta a fost de acord ca fiica lui să plece în SUA, la mama ei, pentru a avea un trai mai bun.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Irinel Columbeanu și-a refăcut viața. Fostul om de afaceri, în vârstă de 66 de ani, are o iubită, Ani, pe care a întâlnit-o în timpul unei vacanțe în Delta Dunării. Noua parteneră este discretă și nu vrea să ofere detalii din viața de cuplu, după cum a spus fostul milionar.

ADVERTISEMENT