Life

Ce relație există acum între Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu. Prezentatoarea a dezvăluit tot

11.03.2021 | 23:46
Ce relatie exista acum intre Gabriela Cristea si Cristina Siscanu Prezentatoarea a dezvaluit tot
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a dezvăluit ce relație are acum cu Cristina Șișcanu, soția prezentatorului TV Mădălin Ionescu, cei care au fost nașii de cununie ai vedetelor de la Antena Stars. Partenera de viață a lui Tavi Clonda a recunoscut că nu sunt foarte apropiați de nașii lor. 

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu șase ani, însă relația lor cu Cristina și Mădălin Ionescu nu este atât de strânsă, așa cum ar crede unele persoane. Din păcate, nu au suficient timp să se întâlnească, dar reușesc să se vadă o dată sau de două ori pe săptămână.

ADVERTISEMENT

În plus, Gabriela Cristea a avut câteva tensiuni cu Mădălin Ionescu în trecut, atunci când prezentatorul TV a vorbit public despre ea într-un mod nu tocmai plăcut.

Ce relație există acum între Gabriela Cristea și Cristina Șișcanu

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți de șase ani și au două fetițe, iar Cristina și Mădălin Ionescu sunt cei care le-au fost nași la nuntă. Relația dintre ei este bună, dar nu există o apropiere foarte mare, în sensul că nu se adresează cu apelative precum „nașul” și „finul”.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a avut câteva probleme cu Mădălin Ionescu la început, după ce vedeta de televiziune a vorbit despre ea în cadrul unor emisiuni, iar lucrurile pe care le-a spus nu au fost tocmai plăcute pentru fosta prezentatoare de la Kanal D.

Între timp, relația lor s-a îmbunătățit și nu mai au aceste tensiuni, după cum a recunoscut vedeta de la Antena Stars. „Nu mai știu de când o știu pe Cristina. Am lucrat împreună, o știu de la Mădălin. Relația mea cu Mădălin nu a început tocmai roz, pentru că el a lucrat la Acces Direct și a făcut niște emisiuni în care nu prea mi-a plăcut cum a vorbit despre mine.

ADVERTISEMENT

Mi-a explicat care a fost situația, lucrurile între timp s-au așezat și relația noastră de prietenia e una foarte mișto”, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda alături de nașii lor, Cristina și Mădălin Ionescu
Gabriela Cristea și Tavi Clonda alături de nașii lor, Cristina și Mădălin Ionescu. Sursa foto: OK! Magazine

Tavi Clonda a declarat că el și soția lui se văd regulat cu nașii lor și că relația este una destul de bună, dar că ar fi fost loc de mai bine. „Nu prea ne spunem nași-fini. De obicei ne spunem pe nume. Relația e ok, în limita timpului, ne vedem o dată, de două ori pe săptămână. Ținem legătura prin telefon, avem un grup al nostru.

ADVERTISEMENT

E o relație ok, se poate și mai bine, eu m-am împrietenit cu toată lumea și mai mult, dar timpul nu ne permite. Fetele sunt mai apropiate decât noi. O știm de foarte mult timp. Ne-am împrietenit mai mult când am fost colegi la aceeași televiziune, în 2013 sau 2014”, a spus Tavi Clonda, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: