Life

Ce relație există între Romanița Iovan și fiul său. Între cei doi este o diferență de vârstă de 42 de ani

Romanița Iovan a devenit mamă la vârsta de 42 de ani, însă nu se plânge deloc. Creatoarea de modă se înțelege de minune cu fiul său, Albert.
16.12.2022 | 11:03
Ce relatie exista intre Romanita Iovan si fiul sau Intre cei doi este o diferenta de varsta de 42 de ani
Romanița Iovan și fiul ei, Albert, au o relație cât se poate de specială. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România.

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, au o relație specială

La cei 58 de ani ai săi, timpul parcă nici nu au trecut peste ea, iar același lucru e valabil și când vine vorba de atitudine acesteia.

Pe de altă parte, pentru că fiul ei, Albert, are doar 16 ani, mulți se întreabă cum se înțeleg cei doi.

ADVERTISEMENT

Romanița Iovan spune că nu există niciun secret când vine vorba de relația cu fiul ei, ci mai degrabă este vorba despre un stil de viață.

Creatoarea de modă are grijă să își organizeze bine timpul, astfel încât să fie alături și de fiul său și de asemenea, să se ocupe și de activitățile ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-ar dori să fie o mamă mai tânără și drept urmare, face mari eforturi pentru ca diferența de vârstă dintre ea și fiul ei să nu fie una vizibilă.

Ce spune Romanița Iovan despre diferența de vârstă dintre cei doi

Romanița Iovan vrea să îi fie prietenă lui Albert și de asemenea, își dorește să îl înțeleagă și să îi fie alături, chiar dacă pe cei doi îi despart aproape două generații.

ADVERTISEMENT

”Într-adevăr, aș vrea să fiu o mamă tânără pentru fiul meu, care are 16 ani. Și gândește-te că eu am 58 de ani. Pe Albert l-am făcut la 42 de ani și vreau să nu se vadă diferența aceasta de vârstă între noi.

Îmi doresc să fim prieteni buni până la ‘sfârșitul lumii’ și, niciodată să nu simtă că mama lui este depășită. Vreau să fiu lângă el, să îl înțeleg, că este cu o generație în urmă, chiar două generații.

ADVERTISEMENT

Și cred că este un lucru normal până la urmă. Nu este un chin sau altceva pentru mine”, a mărturisit aceasta, pentru viva.ro.

Fiul Romaniței Iovan și-a dezvoltat deja o pasiune pentru mașini și participă la diferite competiții de raliu. Creatoarea de modă spune că ea l-a încurajat și în înțelege foarte bine, așa că a decis să îi respecte dorința.

Romanița Iovan, despre accidentul lui Albert

Aceasta își dorește ca fiul ei să fie fericit și chiar dacă vorbim despre un sport periculos, creatoarea de modă este atentă și la siguranță.

Amintim că fiul vedetei, Albert, a avut un accident de mașină în urmă cu ceva timp. Mai exact, mașina în care se afla acesta s-a răsturnat.

Chiar și așa însă, Romanița Iovan a fost alături de el, având în vedere că finalul a fost unul fericit, iar fiul său nu a pățit nimic. Singura supărare a lui Albert de atunci a fost faptul că nu mai putea continua cursa.

Întrebată de cei de la viva.ro dacă Albert are o iubită, Romanița Iovan spune că fiul ei a fost la mai multe întâlniri, cu diferite colege, însă momentan nu este dispus să se ”sacrifice” pentru o relație, având în vedere că are și de învățat, iar cursele de raliu îi ocupă destul de mult timp.

ADVERTISEMENT
Tags: