Life

Ce religie are, de fapt, Antonia. Iubita lui Alex Velea trebuie să respecte reguli stricte

Ce credință are, în realitate, Antonia. Logodnica lui Alex Velea e nevoită să țină cont de câteva principii foarte clare.
18.04.2023 | 23:46
Ce religie are de fapt Antonia Iubita lui Alex Velea trebuie sa respecte reguli stricte
Ce credință are, în realitate, Antonia. Logodnica lui Alex Velea e nevoită să țină cont de câteva principii foarte clare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce religie are, de fapt, artista pe numele său din buletin Antonia Clara Iacobescu. Iubita cântărețului originar din Craiova trebuie să respecte reguli stricte. E cultul religios cu una dintre cele mai mari creşteri din Statele Unite ale Americii.

Ce credință are, în realitate, Antonia. Logodnica lui Alex Velea e nevoită să țină cont de câteva principii foarte clare

Antonia e una dintre vedetele autohtone care a renunțat la religia ortodoxă pentru a trece la alta. Acest lucru s-a petrecut când s-a mutat cu părinții săi peste Ocean. Avea numai 5 ani când a plecat din România.

ADVERTISEMENT

Logodnica lui Alex Velea are în realitate o credință mai puțin întâlnită în țara noastră. Frumoasa brunetă face parte din Biserica Mormonă, cunoscută drept Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Această religie este extrem de populară în Statele Unite ale Americii și este una foarte strictă. Cântăreața nu are voie să consume alcool sau cafea, nu poate să fumeze și trebuie să facă o donație financiară în fiecare lună.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea vedeta ar fi fost exclusă din Biserica Mormonă atunci când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano și și-a botezat fiica, Maya, în religia romano – catolică. Se pare că Antonia ar fi fost penalizată pentru aceste decizii.

Antonia, exclusă din Biserica Mormonă?

„E un mare păcat ce a făcut ea. Şi că a pozat goală şi că s-a măritat cu un bărbat catolic. Dacă s-a căsătorit cu un catolic, Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă nu o mai recunoaşte.

ADVERTISEMENT

Dacă voia să rămână mormonă, trebuia să-şi aducă soţul să se boteze, să primească cele şase învăţături, discuţii, cum se spun la noi, şi, după un an, se puteau căsători. Noi nu recunoaştem familiile mixte.

Şi copilul e botezat tot la catolici”, spunea în urmă cu ceva vreme preotul la care mergea Antonia, scrie click.ro. În prezent, cântăreața se iubește cu Alex Velea care este ortodox ceea ce înseamnă că vedeta va trece la religia viitorului soț.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că în momentul de față frumoasa brunetă face parte din religia catolică, artistul precizând că ambii sunt persoane credincioase care nu se gândesc prea mult la acest aspect pentru a ajunge în fața altarului.

„Probabil ne vom căsători creștin-ortodox, nu? Chiar dacă Antonia nu este ortodoxă. Ce contează? Important să fim bine”, spunea cântărețul în trecut, notează ciao. Antonia și Alex Velea nu și-au botezat până acum băieții, pe Dominic și Akim.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva...
Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva ore de România: "Cel mai frumos loc din lume"
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
MAI MULTE ZILE de CONCEDIU! LEGEA a fost ADOPTATĂ
MAI MULTE ZILE de CONCEDIU! LEGEA a fost ADOPTATĂ
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Urmează o vară de coșmar. Pregătiri pentru ce e mai rău
Urmează o vară de coșmar. Pregătiri pentru ce e mai rău
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”