Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce replică a avut Becali pentru Varga după CFR – FCSB. „Să ne luptăm noi doi, nu cu Dîncu și Ciolacu”

Gigi Becali, nouă replică pentru Neluțu Varga după CFR Cluj - FCSB 1-1. Ironii legate de Vasile Dîncu și Marcel Ciolacu.
12.12.2023 | 21:20
Ce replica a avut Becali pentru Varga dupa CFR  FCSB Sa ne luptam noi doi nu cu Dincu si Ciolacu
Gigi Becali spune că Marcel Ciolacu nu îi face favoruri. „Înțepături” pentru Neluțu Varga, Vasile Dîncu și Răzvan Burleanu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut din nou declarații incendiare la FANATIK SUPERLIGA după partida din Gruia. Patronul FCSB i-a transmis un mesaj cu subînțeles lui Neluțu Varga.

Gigi Becali, provocare pentru Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj: „Mă lupt cu el, noi doi, nu și cu Dîncu și cu Burleanu că nu pot”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Neluțu Varga și celor de la CFR Cluj: „Îi bate Sepsi, face Dumnezeu dreptate. Ei sunt obișnuiți ca atunci când Steaua (n.r.FCSB) e arbitrată corect sau primește un 11, ei sunt obișnuiți să nu primească. Și dacă primește înseamnă că e furăciune.

ADVERTISEMENT

Când sunt arbitrați corect înseamnă că am furat. Ei sunt obișnuiți invers. Păi și atunci obișnuița a devenit fire la ei și înseamnă că Steaua (n.r.FCSB) nu trebuie să fie arbitrată… cum să zic să nu mă cheme la comisii… Trebuie să fie greșeală. Cum să pronunți furat? Nu ți-e rușine? Vrei să fi chemat la comisii? E greșeală, mă, nu furăciune, mă”, a mai spus râzând patronul FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali l-a ironizat în continuare pe Neluțu Varga și conexiunile sale despre care s-a tot vorbit: „Cu CFR ne batem. El are oricum echipă tare. Spune-i că vreau să mă lupt cu el, noi doi, dar nu și cu Dîncu și cu Burleanu că nu pot. Nu pot, nu pot”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a intervenit și a pregătit deja „ringul”: „Păi de ce? Dumneavoastă cu Ciolacu, ei cu Dîncu și Burleanu. Care sunteți mai tari. Vă dați seama ce luptă va fi? Gigi și Ciolacu, contra Dîncu și Neluțu Varga”.

Gigi Becali nu crede că are parte de aceeași susținere politică așa cum e în cazul lui Neluțu Varga: „Gigi și Ciolacu, doi corecți”

Gigi Becali spune însă că premierul nu îi face lobby în niciun fel: „Păi care Ciolacu? Vreau să vând o fabrică de patru luni și nu-mi dă aprobare Guvernul. Nu-mi dă aprobare de la comisie. E la Guvern acolo o comisie de aprobare a investițiilor străine”.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre fabrica de armament de la Mizil, despre Becali a vorbit în premieră la FANATIK SUPERLIGA„De patru luni cer o hârtie ca să iau banii 13 milioane și nu-mi dă aprobarea. Prietenul Ciolacu eu ce să-i fac? Crezi că îl ascultă ăia? Nu-l ascultă”.

Patronul FCSB a continuat „înțepăturile” și ironiile: „Gigi și Ciolacu, doi corecți, drepți, împotriva la trei care sunt foarte corecți în întuneric. Păi ce să faci, bă? Tupeul pe care îl au ei, după ce fac ce fac, ei vorbesc de integritate. Bă, tu-ți dai seama ce tupeu au?! Domne, facem o comisie de integritate, el, Burleanu, acuma. 

ADVERTISEMENT

Și atuncea zice: ‘Băi, aaaaaa… Păi ce, ești împotriva noastră? Eu sunt Stalin. Ești împotriva mea îți bag integritatea mă!’. Îți dai seama ce au inventat ei. Așa sunt mondialiștii ăștia. Inventează comisii, tot felul de libertăți, de lucruri, ca să strice ordinea.

„Inventează legi ca să contracareze dreptatea și adevărul”

Și prin lucruri inventate de ei pot să facă dezordine. Dacă vrei să faci ordinea, te cheamă pe la comisii. N-ai văzut cu vaccinul? Stai, domne, cutare, nu intri, nu mai ai voie să mănânci, nu mai ai voie să intri colo, că te bag la pușcărie dacă ești împotriva vaccinului.

Așa fac și ei. Mondialiștii ăștia au o școală de-aia făcut pe-acolo pe la Frankfurt, care găsesc comisii, inventează legi ca să contracareze dreptatea și adevărul. 

La 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, Horia Ivanovici și invitații sunt LIVE la FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la ora 17:30.

Gigi Becali, ironii pentru Neluțu Varga, Vasile Dîncu și Răzvan Burleanu

ADVERTISEMENT