Life

Ce replică a dat Delia când a fost acuzată că pleacă în vacanțe departe de țară: „Scoate-ți ochelarii de cal”

Delia, criticată de o urmăritoare pentru că nu și-a petrecut vacanța în România. Ce replică acidă i-a dat vedeta care se află în concediu în Italia, alături de soțul ei.
29.07.2022 | 16:34
Ce replica a dat Delia cand a fost acuzata ca pleaca in vacante departe de tara Scoateti ochelarii de cal
Ce replică a dat Delia când a fost acuzată că pleacă în vacanțe departe de țară. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Ce replică i-a dat Delia unei urmăritoare după ce a fost acuzată că a plecat în vacanță în străinătate.

Delia, criticată pentru că nu și-a petrecut vacanța în România

Delia Matache este o fană a călătoriilor și, de fiecare dată când are timp, artista pleacă cu soțul ei să cutreiere lumea. De această dată, cântăreața a mers în Italia.

ADVERTISEMENT

O fană de pe rețelele de socializare a comentat că, probabil, locurile din România nu sunt destul de bune pentru Delia, așa că ea a decis să plece în altă țară.

„Doar n-ați crezut că e undeva în România, nu e pentru ea. Nu e de bon-ton, ea are gusturi alese”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Răspunsul Deliei la criticile că nu vizitează România

Răspunsul Deliei la aceste critici a venit rapid, iar vedeta s-a arătat deranjată de comentariul respectiv, așa că a avut o replică acidă.

Jurata de la emisiunea iUmor a sfătuit-o pe fana respectivă să călătorească la rândul ei și să își scoată „ochelarii de cal”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Delia a ținut să precizeze că a vizitat multe locuri din țara noastră, dar vrea să vadă și alte zone frumoase ale lumii.

Replica acidă a Deliei a fost că atunci când ea deja vizita munții României de ceva vreme, persoana care a comentat învăța să facă selfie-uri în oglindă.

ADVERTISEMENT

„Îți dai seama să îndrăznești să vrei să vezi planeta asta cu toate frumusețile ei. Nu e de bon-ton, dacă nu te mai duci în România, dar de ce? Aoleu. Feti, ți-am zis… Când mergeam eu Transalpina, Făgăraș, Bucegi.

De câte ori am făcut Bucegii, măi fetiță, tu învățai să faci selfie-uri în oglindă. Calmează-te.

Du-te și călătorește dacă ai șansa și ocazia și curiozitatea. E cel mai frumos lucru pe care poți să-l faci. Scoate-ți ochelarii de cal și hai să avem niște orizonturi mai mari”, a spus Delia pe TikTok.

ADVERTISEMENT