Life

Ce reproșuri i-au adus Delia și Oana mamei lor? Dezvălurile Ginei Matache

Cântăreața Gina Matache, mama celebrelor Delia și Oana, face dezvăluiri de senzație despre perioada copilăriei celor două artiste.
13.12.2023 | 13:00
Ce reprosuri iau adus Delia si Oana mamei lor Dezvalurile Ginei Matache
Gina Matache recunoaște că i s-a reproșat că nu a fost foarte prezentă ca mamă în copilăria fiicelor sale, Delia și Oana / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mamă a celebrei Delia, Gina Matache vorbește, în exclusivitate pentru FANATIK, despre copilăria fiicelor sale. Și, sinceră din cale afară, mărturisește că are anumite regrete când vine vorba de acea perioadă.

Ce reproșuri i-au adus Delia și Oana Ginei Matache, mama lor

Gina Matache este, la fel ca și cele două fiice ale sale, o artistă. Cu o carieră plină în spate, mama celebrei Delia nu a fost însă atât de prezentă în copilăria fiicelor sale pe cât și-ar fi dorit. Avea de ținut familia, de cântat, iar viața de familie a fost pe planul al doilea.

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta este și reproșul pe care, cu puțină amărăciune, Gina Matache recunoaște că l-a și primit de la fiicele sale. Dar, spune ea, momentul a fost depășit și, acum, așteaptă să facă Sărbătorile de Iarnă împreună.

Delia și Oana, Crăciun cu mama: ”Sărbători în familie”

Cum petreceți Sărbătorile anul acesta?

– Sărbători în familie.

Ce tradiții respectați când vine vorba de Crăciun?

– Nu avem prea multe tradiții. Pur și simplu petrecem toți cu preparatele tradiționale și stăm la povești.

ADVERTISEMENT

Vă amintiți cum erau serile de Sărbători când erau Delia și Oana micuțe?

– Din păcate, când fetele erau mici nu prea apucam să stăm acasă pentru că aveam mult de lucru. Veneam de la treabă pe repede înainte, preparam masa și, cu eforturi mari, petreceam liniștiți și desfăceam cadouri. Erau lucruri nu prea scumpe, dar copiii se bucurau și de o portocală și o ciocolată.

Mergeau cu colindul să facă bănuți de o jucărie, o bomboană?

– Cu colindul mergeau la vecini pentru că nu le dădeam voie la alte persoane necunoscute. De fapt, cred că doar la etajul nostru mergeau.

ADVERTISEMENT

Gina Matache, mama celebrei Delia: ”Au fost niște copii care nu prea s-au bucurat de copilărie”

Iernile erau cu multă zăpadă, cu ore în șir de stat la săniuș. Veneau seara înghețate și pline de zăpadă?

– Foarte rar mergeau fără mine afară. Nu am avut ajutor la creșterea lor. Mai mult, Delia, fiind la școală de muzică, avea foarte puțin timp liber. Practic doar la sfârșit de săptămână aveam două, trei ore când mergeam cu toții în orășelul copiilor. Seara eu plecam la cântare la restaurant.

ADVERTISEMENT

Greu tare. Au fost niște copii care nu prea s-au bucurat de copilărie. La cinci ani deja cea mică era pe scenă și a făcut prima înregistrare. Delia studia 2,3 ore zilnic, apoi lecții 2,3 ore, și uite așa se ducea ziua. Uneori cu cheia de gât mai evadau fetele.

Cine le certa când făceau prostioare, mama sau tata? Care a fost cea mai mare ”fărădelege” a celor două?

– Cele mai mari năzdrăvănii erau că aduceau căței, pisici și șopârle în casă, iar eu trebuia să fiu aia rea să le dau afară. Când era cazul mai și le ciufuleam.

Sunt momente când vi se pare că nu le-ați oferit suficient timp atunci când erau mici? V-au reproșat ceva din copilărie?

– Da, sunt momente când mi se reproșează că n-am fost mai prezentă. Da, a fost o perioadă când trebuia să mergem la meditații, să mergem la spectacole care se suprapuneau cu serbările școlare, deci plecam dimineața și ajungeam noaptea acasă.

Gina Matache, despre nepoți: ”Ajung mai rar la ei”

Cum s-au schimbat sărbătorile de când sunteți bunica? Tot așa mult timp petreceți cu micuții Oanei?

– Acum lucrurile sunt mai relaxate. Nepoții au bonă. Merg la grădi și ajung mai rar la ei.

Ce cadouri le va face buni?

– Cadouri? Deocamdată tot dulciurile sunt pe primul loc.

Ce mai face tatăl Deliei?

– Toată lumea este bine și bunicii se bucură de bucuria lor.

ADVERTISEMENT