News

Ce restricții de trafic sunt în Capitală pe 21 și 22 decembrie! Acțiuni de comemorare a 32 de ani de la Revoluția Română

Ce restricții de trafic sunt în Capitală pe 21 și 22 decembrie! În București vor avea loc mai multe acțiuni de comemorare a 32 de ani de la Revoluția Română
18.12.2021 | 19:00
Ce restrictii de trafic sunt in Capitala pe 21 si 22 decembrie Actiuni de comemorare a 32 de ani de la Revolutia Romana
Ce restricții de trafic sunt în Capitală pe 21 și 22 decembrie 2021! Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.
ADVERTISEMENT

Vor exista mai multe restricții de trafic în Capitală cu ocazia acțiunilor de comemorare a 32 de ani de la Revoluția Română din decembrie 1989.

Brigada Rutieră a transmis că acestea vor apărea în zilele de 21 și 22 decembrie. Totul începe încă de la primele ore ale zilei de 21 când la Cimitirul Eroi Revoluției vor avea loc depuneri de coroane și o ceremonie religioasă/militară.

ADVERTISEMENT

Ce restricții de trafic sunt în București pe 21 și 22 decembrie!

Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 8.45 – 11.30 se va restricționa traficul rutier pe Calea Șerban Vodă, perimetrul cuprins între Șos. Olteniței și strada care face legătura între Calea Șerban Vodă și Șos. Viilor.

Atenție! Vor fi interzise în același timp și oprirea/staționarea autovehiculelor în această zonă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot pe 21 decembrie, vor avea loc depuneri de coroane și ceremonii religioase/militare între orele 11.30 – 12.00 la Troița de la Spitalul Colțea, iar de la ora 12.00 în Piața Universității.

Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 11.30 – 14.00, se va restricționa traficul rutier pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și Str. Batiștei, sensul de deplasare către Piața Romană, Bd. Nicolae Bălcescu, banda IV de circulație, între Str. Batiștei și Piața Universității, sensul de deplasare spre Piața Unirii, precum și Bd. Nicolae Bălcescu, banda I de circulație, între Str. Batiștei și Str. Dem I. Dobrescu, sensul de deplasare către Piața Romană.

ADVERTISEMENT

De la ora 13.30, vor avea loc depuneri de coroane la Troița de la Salla Dalles, iar între orele 13.40 – 14.00 vor avea loc depuneri de coroane și un ceremonial militar la Troița de la Piața Romană. Astfel, între orele 13.30 – 14.00, se va restricționa traficul rutier cu intermitențe în Piața Romană pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului.

A doua zi, pe 22 decembrie, Capitala va avea parte de un nou set de restricții, mai ales că vor exista activități de comemorare de la ora 9.00 la Monumentul Eroilor Revoluției Române.

ADVERTISEMENT

Pentru ca totul să fie perfect, între orele 7.30 – 10.00, se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Eroilor Revoluției Române din Piața Revoluției (banda adiacentă pistei de biciclete de pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. Dem. I. Dobrescu și Biserica Kretzulescu).

ADVERTISEMENT

De la ora 10.00, acțiunile de comemorare vor avea loc la Sala Radio din Str. G-ral Berthelot. Poliția inforrmează că între orele 9.30 – 11.00 se va restricționa traficul rutier pe Str. G-ral Berthelot.

De asemenea, acțiuni similare sunt organizate începând cu ora 11.00 la Troița din fața TVR și începând cu ora 11.30 la Troița Parașutiștilor din curtea TVR. Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 10.30 – 12.50 se va restricționa traficul rutier pe Calea Dorobanților, segmentul cuprins între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanți, pe sensul de deplasare către Piața Dorobanți, precum și pe Str. Emil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

Un alt detaliu important este acela că Brigada Rutieră solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță.

De asemenea, oamenii legii transmit să să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS