Life

Ce rol important a avut iubita lui Daniel Pavel în sezonul trecut Survivor România. Prezentatorul se consulta cu ea zilnic

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au vorbit despre relația lor și mai ales despre sfaturile pe care prezentatorul Survivor România le-a primit de la partenera sa.
13.06.2022 | 18:30
Ce rol important a avut iubita lui Daniel Pavel in sezonul trecut Survivor Romania Prezentatorul se consulta cu ea zilnic
Daniel Pavel este într-o relație cu Ana Maria Pop. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel și ardeleanca Ana Maria Pop apar tot mai des împreună. Prezentatorul Survivor România a oferit un interviu pentru un post rival PRO TV, unde a spus cum a început relația cu tânăra pasionată de design vestimentar, dar și ce își dorește de la această poveste de iubire.

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au vorbit despre relația lor

Domnul Dan a declarat că Ana Maria i-a adus echilibru în viață și că nu își imaginea că va fi împreună cu ea de la început. Asta deoarece relația lor a început ca o prietenie, la foarte scurt timp după ce s-a încheiat cel de-al doilea sezon al reality-show-ului.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a cunoscut-o pe Ana Maria în toamna anului trecut, iar lucrurile frumoase au început să se producă între cei doi treptat. Amfitrionul Survivor a recunoscut că nu era adeptul relațiilor care se construiesc pas cu pas, dar cu Ana Maria a descoperit o altă formă de a iubi.

Ana Maria Pop a avut un rol destul de important în aparițiile lui Daniel Pavel pe micul ecran. Întrucât se pricepe la ținute, aceasta îl sfătuia aproape de fiecare dată ce să poarte în emisiune pentru a arăta impecabil.

ADVERTISEMENT

Daniel a ținut cont de sfaturile vestimentare ale partenerei sale. S-a consultat cu și cu echipa de la PRO TV, ca să nu pară că se îmbracă de capul lui. De cele mai multe ori, Ana Maria i-a salvat aparițiile în cadrul emisiunii, alegându-i ținutele perfecte.

„Chiar și în junglă, înainte de filmări, ne prindeam cu un videocall. Îmi spunea că merge mai bine tricoul ăsta cu tricoul ăsta și tot felul de alte sfaturi”, a declarat Daniel Pavel într-un scurt interviu pentru Prima TV.

ADVERTISEMENT
Daniel Pavel și Ana Maria Pop au vorbit despre relația lor. Foto: Prima TV

„A pornit ca o prietenie de cunoaștere”

„Relația noastră a început după Survivor sezonul trecut. A pornit ca o prietenie de cunoaștere. Eram foarte tăvălug în viața mea până acum.

Vrem să vedem despre ce e vorba în jurul nostru”, a declarat Pavel despre începutul poveștii cu Ana și cum vede relația în viitor.

ADVERTISEMENT

Ana Maria a spus, la rândul ei, că Daniel Pavel este un bărbat extrem de romantic și că și-a găsit liniștea sufletească alături de el.

ADVERTISEMENT