Life

Ce rol joacă Jojo în serialul Strada speranței, de la Kanal D: ”Am jucat multe fete de oraș”

Jojo a făcut câteva declarații despre serialul de comedie Strada speranței, unde o va interpreta pe Denisa Sidor. Vedeta vorbește despre rolul din producția de la Kanal D.
05.05.2022 | 15:26
Ce rol joaca Jojo in serialul Strada sperantei de la Kanal D Am jucat multe fete de oras
Jojo, declarații despre rolul din Strada speranței: ”Denisa are ceva special”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță are un personaj cu un simț al umorului destul de ridicat. Denisa, cea pe care o interpretează în producția de la Kanal D, trăiește numeroase dezamăgiri, unele chiar din partea unei prietene apropiate.

Jojo, declarații despre rolul din Strada speranței: ”Denisa are ceva special”

Jojo, pe numele său Cătălina Grama, este foarte încrezătoare în rolul interpretat în Strada speranței, dezvăluind ce are în comun cu personajul său. Soția lui Paul Ipate nu uită de unde a plecat, vorbind și despre locul unde a locuit când era mică.

ADVERTISEMENT

„Am jucat multe fete de oraș, dar Denisa are ceva special. Este un fel de Scarlett O’Hara a fetelor de oraș,pentru că ea speră încontinuu, nu se oprește, trăiește niște dezamăgiri, prietena ei cea mai bună o trădează.

Dar ea speră că mâine va fi mai bine și nu renuntă. Chiar dacă aparent pare că nu avem multe lucruri în comun, în orice personaj al meu pun ceva din mine: energie, dinamism.

ADVERTISEMENT

Ce nu am comun cu personajul Denisa Sidor este firea ei legată foarte mult de latura financiară și materială a lucrurilor, nu îmi aparține. Personajul meu are ceva simț al umorului.

Toți sperăm în primul rând în mai bine sau în mai mult, într-un ideal pe care ni-l conturăm cu toții la un moment dat. Am locuit ani de zile pe Strada Speranței, pentru mine era undeva în cartierul Vitan și asta se întâmpla când eram foarte mică, la începuturile mele, înainte de vârsta de 14 ani.

ADVERTISEMENT

Locuind acolo, pe această Strada Speranței a mea, am visat tot felul de lucruri și pot să spun cu mâna pe suflet că pe majoritatea le-am îndeplinit. Chiar mi-am depășit speranțele de foarte multe ori.

Nu îmi imaginam ca pornind de acolo să ajung până aici. Cred cu putere că toți cei care se află în punctul acesta, pe o Stradă a Speranței, nu trebuie să renunțe nici la lucrurile pe care le visează, chiar dacă par imposibile” a declarat Jojo.

ADVERTISEMENT

Jojo, rol important în producția Strada speranței

Frumoasa blondină va putea fi urmărită în serialul de comedie care are premiera sâmbătă, 7 mai 2022. Producția se difuzează la Kanal D, începând cu ora 20:00.

Actrița joacă un rol central, iar personajul său aspiră să se căsătorească cu avocatul Titus Popescu, rol interpretat de Claudiu Maier. Jojo face absolut totul pentru a obține ceea ce își dorește.

ADVERTISEMENT