Life

Momente grele pentru Jojo și Paul Ipate. Fetița lor a ajuns la spital

Probleme pentru fetița lui Jojo și Paul Ipate. Zora a ajuns la spital după ce s-a îmbolnăvit de enterocolită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mama ei s-a internat alături de ea.
02.05.2022 | 10:33
Momente grele pentru Jojo si Paul Ipate Fetita lor a ajuns la spital
Probleme pentru fetița lui Jojo și Paul Ipate. Zora a ajuns la spital. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Jojo și soțul ei au trecut prin clipe de panică, după ce fetița lor a trebuit internată în spital. Ambii copii ai cuplului au fost diagnosticați cu enterocolită, dar cea mică a suferit mai tare.

Probleme pentru fetița lui Jojo și Paul Ipate. Zora a ajuns la spital

Zora a luat virusul la câteva zile după fratele ei, dar starea acesteia de sănătate a fost mai afectată, așa că părinții ei au dus-o la spital de urgență.

ADVERTISEMENT

Achim, fiul cel mare al cuplului s-a îmbolnăvit de enterocolită înainte de Paște, dar nu a necesitat internare. Zora, însă, a fost mai sensibilă și s-a deshidratat mult, așa că a fost nevoie ca ea să fie supravegheată de medici.

“Înainte de Paște, Achim a făcut enterocolită. Deși s-a simțit rău, mititelul, a depășit episodul destul de bine și nu a necesitat internare. 

ADVERTISEMENT

La câteva zile după, Zora a luat și ea virusul și s-a deshidratat destul de tare”, a povestit Jojo pe rețelele de socializare.

Jojo s-a internat cu fiica ei

Paul Ipate și Jojo au mers la spital cu fiica lor, unde ea a rămas internată. Actrița chiar avea premiera piesei O farsă de doi lei, așa că nu a putut rămâne alături de fiica sa.

ADVERTISEMENT

După câteva ore de stat cu bunica, Cătălina Grama a putut veni înapoi și s-a internat cu aceasta.

„Așa că am ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii “Grigore Alexandrescu”. Vineri dimineața, înainte de premiera piesei “O farsa de 2 lei”, am internat-o pe Zora la spital pentru că era deshidratată și apatică.

ADVERTISEMENT

A rămas acolo cu mama câteva ore, până când am terminat eu și cu Paul spectacolul. După premieră am fugit la spital și m-am internat eu cu ea”, a povestit vedeta.

Din fericire, după două nopți și două zile, starea de sănătate a micuței s-a ameliorat, iar fetița și-a revenit. Jojo a ținut să le mulțumească medicilor pentru grijă, dar și să îi avertizeze pe părinți:

„Atenție mare la enterocolită, erau multe cazuri și atât Achim cât și Zora au vaccinul făcut pentru Rotavirus”, le-a transmis vedeta părinților.

ADVERTISEMENT