Life

Ți-l mai amintești pe Nea Popa din La bloc? Ce face după ce s-a pensionat și care este cel mai mare regret al actorului

Tudorel Filimon, nea Popa din celebrul serial ”La bloc”, se laudă cu o viață întreagă dedicată exclusiv scenei. De dragul celebrității, a făcut multe sacrificii și recunoaște că are un mare regret.
03.12.2021 | 17:43
Til mai amintesti pe Nea Popa din La bloc Ce face dupa ce sa pensionat si care este cel mai mare regret al actorului
Tudorel Filimon, alias Nea Popa din La Bloc, detalii din spatele succesului profesional. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Nea Popa (68 ani) s-a ales cu acest ”nume” după ce, din anul 2002, a apărut constant pe micile ecrane în serialul de comedie ”La bloc”, care, la vremea aceea, a făcut furori.

Nea Popa s-a dedicat în totalitate carierei

De atunci, viața actorului s-a schimbat radical. Nu doar că s-a dedicat trup și suflet proiectului, ci chiar și-a pus viața personală pe locul doi. Acum recunoaște că familia lui a avut mult de suferit din cauza programului său foarte încărcat, dar și din marea sa dorință de a face performanță în fața publicului telespectator mai presus de orice.

ADVERTISEMENT

”Viața da familie a avut de suferit, plecam dimineața și mă întorceam seara de la filmările serialului. Am făcut multe sacrificii (n.r. pentru carieră), dar cel mai mare este că nu am putut renunța la un rol dintr-un serial pentru un travesti, trebuia să o joc pe Chirița”, a spus Nea Popa la Antena Stars.

”Mama a murit și eu am jucat comedie”

Tot pasiunea pentru meseria pe care o practică și acum, deși s-a pensionat, l-a făcut pe Tudorel Filimon să își ascundă trăirile și necazurile din familie. Odată urcat pe scenă, indiferent de ce apăsare avea pe suflet, actorul se dedica în totalitate rolului pe care-l interpreta.

ADVERTISEMENT

Așa a făcut și a doua zi după ce mama sa a decedat. Imediat ce a pus la punct toate cele necesare unei înmormântări așa cum se cuvine, Nea Popa a intrat în pielea unui personaj de comedie, și-a dus numărul la bun sfârșit și abia apoi și-a luat timp pentru a-și descărca sufletul împovorat de pierderea celei care l-a adus pe lume.

”Mama mea a murit joia și eu aveam spectacol vineri, sâmbătă și duminică. Am amânat spectacolul de sâmbătă și duminică, dar pe ăla de vineri n-am putut, aveam o deplasare. Vineri dimineața am rezolvat treburile la cimitir, am mers la Călărași și am jucat comedie și apoi m-am întors la priveghi. Lumea nu trebuie să știe ce probleme ai, publicul trebuie să te vadă impecabil. Toți avem probleme, dar nu trebuie să ne afișăm, publicul e mai deștept decât noi”, a povestit Tudorel Filimon, așa cum apare artistul în buletin.

ADVERTISEMENT

”Actorul nu are viața lui, nu te-ai oprit și gata”

Astfel, indiferent de problemele pe care le avea acasă sau de câștigul mic cu care s-a ales în urma sutelor de piese de teatru pe care le-a jucat, Nea Popa spune că nici măcar o clipă nu s-a gândit să renunțe la meseria pentru care s-a născut.

Atunci când ceva l-a deranjat a ales să schimbe teatrul sau colegii, dar niciodată nu i-a trecut prin minte să se reprofileze, pasiunea pentru actorie comparând-o cu un microb de care nu mai scapi până la moarte odată ce ți s-a instalat în suflet.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare regret al lui Nea Popa

”Nu (n.r. nu a vrut să renunțe niciodată la teatru deși câștigul a fost mic), întotdeauna am mers pe teatru. De multe ori atmosfera din teatrele în care am jucat a fost… nu-mi place când te duci la teatru ca la serviciu, la teatru este ca la biserică. Când am văzut așa, am și plecat de acolo.

Acum am ieșit la pensie, dar joc în câteva spectacole particulare. Chiar zilele trecute am fost plecat la Slobozia, marți plec în Moldova. Actorul nu are viața lui, nu te-ai oprit și gata”, a mai adăugat celebrul actor.

Privind în urmă la câte realizări profesionale are, dar și conștient că mai are multe piese de teatru de jucat, un singur regret are acum actorul. Nea Popa își dorește să oprească timpul în loc.

”Am regretul că vârsta biologică mă duce la vale, trece timpul”, a concluzionat Nea Popa.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Cristi Tănase, distrus de alcool. Are interdicție de a se apropia de fetița...
Cristi Tănase, distrus de alcool. Are interdicție de a se apropia de fetița de două luni. „A strâns-o pe mama de gât”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca....
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Cum îmbunătățești semnalul Wi-Fi. Locul din locuință unde modemul are cel mai bun...
Cum îmbunătățești semnalul Wi-Fi. Locul din locuință unde modemul are cel mai bun randament
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
Ciclonul care afectează Europa ajunge și în România: „Ne așteptăm la un grad...
Ciclonul care afectează Europa ajunge și în România: „Ne așteptăm la un grad ridicat de instabilitate”. Regiunile vizate de furtuni
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1