Life

Ce s-a ales de Alexandra Dinu, fosta jurată de la Românii au talent. Ce face acum, de când n-a mai apărut la TV

Cu ce se ocupă Alexandra Dinu după plecarea de la Românii au talent. Frumoasa actriță nu a mai fost văzută pe micile ecrane.
30.07.2023 | 12:00
Ce sa ales de Alexandra Dinu fosta jurata de la Romanii au talent Ce face acum de cand na mai aparut la TV
Cu ce se ocupă Alexandra Dinu după plecarea de la Românii au talent. Frumoasa actriță nu a mai fost văzută pe micile ecrane. Sursa foto: Instagram / Facebook
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Alexandra Dinu, fosta jurata de la Românii au talent. Ce face acum, de când n-a mai apărut la TV. Prima soție a lui Adrian Mutu nu a renunțat la marea sa pasiune și muncește enorm pentru ce îi place să facă.

Cu ce se ocupă Alexandra Dinu după plecarea de la Românii au talent. Frumoasa actriță nu a mai fost văzută pe micile ecrane

Cu ce se ocupă Alexandra Dinu după plecarea de la Românii au talent, emisiune din care a făcut parte timp de un sezon, în anul 2021. Frumoasa actriță nu a mai fost văzută pe micile ecrane după ce a renunțat la proiectul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Blondina s-a bucurat de timpul petrecut în România, mai ales că o perioadă destul de lungă s-a împărțit între trei țări. După încheierea filmărilor vedeta a cam intrat într-un con de umbră și a încercat să fie cât mai discretă cu viața privată.

Nu este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare, ultimele fotografii fiind distribuite în luna martie. La momentul respectiv fosta soție a lui Adrian Mutu se afla în Italia, ceea ce înseamnă că s-a întors în locul unde a devenit celebră.

ADVERTISEMENT

„Ai vreodată senzația că ești urmărit?”, este mesajul postat de la Alexandra Dinu pe Instagram. Fosta jurată de la Românii au talent are această descriere la o imagine alb-negru, care a fost apreciată de multă lume.

Alexandra Dinu, ”opriri” scurte în România

Alexandra Dinu a revenit în România în urmă cu puțin timp, după plecarea în Italia, unde locuiește de ani buni. Actrița s-a întors pe meleagurile natale pentru a prezenta un eveniment a unei case de modă renumite.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Adrian Mutu a rămas doar câteva zile în Capitală, de unde a publicat o filmare dintr-un salon de înfrumusețare. Vedeta este foarte atentă la felul în care arată, imaginea sa fiind impecabilă la 42 de ani.

Blondina este o prezență rară și discretă, însă se concentrează pe proiectele cinematografice pe care le are perioada asta. Este prezentă constant pe covorul roșu, unde se fotografiază cu vedete celebre de la Hollywood și nu numai.

ADVERTISEMENT

În plus, Alexandra Dinu călătorește mult prin prisma filmelor pe care le promovează. Actrița merge la diverse festivaluri, unde strălucește datorită ținutelor sale. În plan amoros nu se cunosc amănunte, după ce s-a vehiculat că formează un cuplu cu Dinu Pescariu.

ADVERTISEMENT