Life

Ce s-a ales de Andrada, concurenta de la Mireasă pentru fiul meu pe care fanii o adorau. Ce face și cum arată acum

Andrada, concurenta de Mireasă pentru fiul meu, era adorată de publicul larg. Ce s-a întâmplat însă cu aceasta între timp?
26.04.2023 | 07:23
Ce sa ales de Andrada concurenta de la Mireasa pentru fiul meu pe care fanii o adorau Ce face si cum arata acum
Ce s-a ales de Andrada, concurenta de la Mireasă pentru fiul meu pe care fanii o adorau. Sursă foto: captură video, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Poate mulți și-o amintesc pe Andrada, concurenta de la Mireasă pentru fiul meu. Aceasta adunase numeroși susținători în perioada în care făcea parte din show. Mai mult de atât, a știut mereu să se facă remarcată, în fața altor concurenți.

Ce s-a ales de Andrada, concurenta de la Mireasă pentru fiul meu

Andrada, concurenta de la Mireasă pentru fiul meu a fost constant una dintre favoritele publicului. Cei de acasă au susținut-o mereu, iar deși a fost implicată într-o serie de scandaluri, asta nu a contat pentru cei care o voiau în continuare pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut ani buni de atunci, chiar și acum, mulți se întreabă ce s-a întâmplat cu tânăra. Dacă ar fi să ne uităm la look-ul ei, aceasta a suferit modificări uimitoare în ultimii ani de zile, astfel că mulți nici nu ar recunoaște-o acum.

La un moment dat, Andrada, concurenta de la Mireasă pentru fiul meu a fost tunsă bob. Mai apoi, aceasta și-a lăsat părul lung, iar schimbările au avantajat-o de fiecare dată. Cum arată aceasta acum și cu ce se ocupă?

ADVERTISEMENT

Când vine vorba de viața persoană, Andrada a fost mereu discretă. Astfel, pe profilul ei de Facebook nu vedem nici prea multe postări și nici prea multe informații. De asemenea, ea nu precizează unde lucrează și nici măcar orașul unde locuiește.

Andrada de la Mireasă pentru fiul meu și-a făcut o schimbare totală de look. Sursă foto: Facebook
Andrada de la Mireasă pentru fiul meu și-a făcut o schimbare totală de look. Sursă foto: Facebook

Tânăra este extrem de discretă

Cu doi ani în urmă însă, ea locuia în Timișoara. Nu este clar dacă lucrurile s-au schimbat sau nu în momentul de față. Drept urmare, sunt slabe șansele să aflăm prea multe informații actuale despre Andrada, concurenta de la Mireasă pentru fiul meu.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă postare de pe Facebook a acesteia este din luna februarie 2023 și a adunat 200 de aprecieri și doar câteva comentarii. Andrada are părul lung și este schimbată total față de ce știam până acum, iar asta observă și fanii ei.

Nu este clar nici dacă aceasta este sau nu într-o relație. Cert este că în timpul filmărilor pentru emisiunea care a consacrat-o, ea era extrem de deschisă. Tocmai din acest motiv a devenit și una dintre cele mai controversate concurente.

ADVERTISEMENT

Pe când făcea parte din producție, tânăra a avut trei relații. Aceasta a format un cuplu cu Radu, Cristi, dar și cu Valentin. La un moment dat, Andrada s-a logodit cu Cristi, iar planurile de nuntă păreau ambițioase.  În final însă, cei doi s-au despărțit, iar tânăra a ajuns să formeze un cuplu cu Valentin, concurent al aceluiași show.

Nici de această dată norocul nu avea să îi surdă acesteia. Cei doi au ajuns să se despartă, iar fiecare a luat-o pe drumul lui. Menționăm că la acea vreme, emisiunea Mireasă pentru fiul meu era una extrem de apreciată de publicul larg. Drept dovadă, unii concurenți nu au fost uitați nici măcar până astăzi. 

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are...
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie