Life

Ce s-a ales de Andreea Arsine., câștigătoarea Exatlon România 3. A devenit mireasă! Imagini inedite

O mai ții minte pe Andreea Arsine, câștigătoarea Exatlon România sezonul 3? Frumoasa blondină a îmbrăcat rochia de mireasă în acest weekend.
30.05.2021 | 16:24
Andreea Arsine, câștigătoarea Exatlon România sezonul 3. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Arsine de la Exatlon România sezonul 3 a ieșit din lumina reflectoarelor după câștigarea ediției în care a participat. Fosta atletă și-a văzut de business-ul ei, însă cea mai mare schimbare pe care a făcut-o a fost pe plan personal.

Botoșăneanca s-a căsătorit în acest weekend și a postat o serie de filmulețe și fotografii pe pagina ei de Instagram în rochie de mireasă.

ADVERTISEMENT

Tânăra a pășit în fața altarului alături de alesul inimii sale și a devenit mireasă cu acte în regulă. Cea care a câștigat Exatlon 3 alături de Ion Surdu de la Faimoși radiază de fericirea în rochia albă la care visa de mică.

Andreea Arsine de la Exatlon România 3 s-a măritat

Fanii și prietenii de pe Instagram i-au transmis felicitări cu ocazia acestui moment unic din viața oricărei femei. Rochia de mireasă pe care a ales-o îi pune în valoare corpul bine lucrat și este, de departe, una din cele mai sexy mirese ale acestui sezon de nunți!

ADVERTISEMENT

„Când eram mică, mă îmbrăcam cu rochia de mireasă a mamei mele ca să fiu prințesă. Acum probez rochiile bunei mele prietene Ana Maria Lungu. Care va fi alegerea mea? Rămâne să aflați”, a scris zilele trecute vedeta pe rețeaua de socializare.

Zis și făcut. Astăzi, Andreea Arsine a publicat primele imagini cu rochia de mireasă la care a rămas în cele din urmă. Într-una dintre fotografii, aceasta apare alături de soțul ei.

ADVERTISEMENT
andreea arsine exatlon
Andreea Arsine de la Exatlon 3 s-a măritat în acest weekend. Foto: Instagram

Și-a deschis un site de nutriție

Moldovencei îi merge bine nu doar pe plan sentimental, ci și profesional. Aceasta s-a apucat serios de un stil de viață sănătos și le oferă tinerelor de vârsta ei sfaturi de nutriție și detoxifiere.

Vedeta și-a lansat nu de mult site-ul mydiettype.com, unde oferă tot felul de soluții femeilor care vor să se întrețină sau să slăbească adoptând un regim alimentar potrivit.

ADVERTISEMENT

Andreea Arsine a ajuns în finala Exatlon România alături de Ion Surdu. Pe locul al doilea în acel sezon au fost războinicii Gabriel Nedelcu și Nicoleta Luncă.

Andreea a fost votată de telespectatori drept câștigătoare într-un procent de 44%. Cel mai votat în finala Exatlon 3 a fost Ion Surdu, impunându-se în fața celorlalți finaliști cu un procent de 71%. A fost singurul sezon în care au existat câștigători o fată și un băiat.

 

ADVERTISEMENT