Life

Ce s-a ales de Andrei Zaharescu, îndrăgitul prezentator TV care a bucurat milioane de români. Ce face acum, după ce a renunțat la televiziune

Surpriză totală în cazul lui Andrei Zaharescu. Ce face acum îndrăgitul prezentator TV. Vedeta a divorțat de Andreea Berecleanu și a plecat din țară
05.08.2023 | 15:00
Ce sa ales de Andrei Zaharescu indragitul prezentator TV care a bucurat milioane de romani Ce face acum dupa ce a renuntat la televiziune
Ce s-a întâmplat cu Andrei Zaharescu, fosta vedetă Pro TV și Antena 1. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Acum un deceniu, celebrele personalități media, Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu, au luat decizia de a-și încheia mariajul. De la acel moment, Zaharescu a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și chiar să se mute departe de România. Împreună, cei doi au trăit o căsnicie de 15 ani, din care s-au născut doi copii minunați, Eva și Petru.

Ce s-a întâmplat cu Andrei Zaharescu

Când drumurile lor s-au bifurcat, Andreea și Andrei au ajuns în sala de judecată. Acolo, au încercat să rezolve dilema bunurilor lor comune și a pensiei alimentare pe care jurnalistul era obligat să o plătească pentru copiii lor. Un adevărat roller-coaster emoțional a urmat pentru cei implicați.

ADVERTISEMENT

Într-o schimbare dramatică de peisaj, Andrei Zaharescu a ales să lase în urmă tumultul vieții de televiziune din România, după separarea de Andreea Berecleanu. Acesta s-a stabilit acum în Africa de Sud, unde își împarte viața între rolul de tată pentru fiul său și cel de consul al României în această țară exotică.

Nu e singurul în Africa de Sud, ci însoțit de noua lui soție. Fiind cu 20 de ani mai tânără decât fostul prezentator de la Antena 1, soția sa, Cosmina, i-a oferit un dar neprețuit: un băiat. Acesta, acum în vârstă de 9 ani, își însoțește adesea părinții la evenimentele organizate de Consulat.

ADVERTISEMENT

De la micul ecran la o carieră nou-nouță în politică

Într-o notă mai personală, actuala soție a lui Andrei Zaharescu, Cosmina Ionescu, este o avocată talentată și face echipă cu el în același consulat român din Cape Town. Zaharescu a reușit să se distanțeze cu succes de vâltoarea vieții publice, menținându-și viața personală și familiile într-un con de umbră, departe de lumina orbitoare a reflectoarelor.

Deși nu are o prezență activă pe rețelele de socializare, Zaharescu este o apariție obișnuită în postările de pe pagina oficială de Facebook a Consulatului României la Cape Town.

ADVERTISEMENT

Un aspect fascinant care iese în evidență din postările de pe rețeaua de socializare este devotamentul constant al fostului jurnalist Zaharescu pentru costumul tradițional românesc.

Potrivit informațiilor furnizate de Cancan, Zaharescu câștigă anual 83.750 de dolari din poziția sa de Consul al României în Africa de Sud. Între timp și Andreea Berecleanu a ales să plece de la fostul loc de muncă. Vedeta a părăsit pupitrul știrilor Antenei 1. 

ADVERTISEMENT

De remarcat că Andreea Berecleanu, după ce și-a încheiat capitolul vieții cu Andrei Zaharescu, a început și ea o nouă poveste de dragoste alături de Constantin Stan, recunoscut ca unul dintre cei mai talentați medici esteticieni din România.

ADVERTISEMENT
Tags: