Life

Ce s-a ales de Bella din La bloc, actrița care a bucurat milioane de români. Ce face acum Alina Chivulescu, după ce n-a mai apărut la TV

Ce s-a ales de Bella din La bloc. Ce face acum Alina Chivulescu, după ce n-a mai apărut la TV. Aceasta s-a mutat din țară.
15.04.2023 | 12:38
Ce sa ales de Bella din La bloc actrita care a bucurat milioane de romani Ce face acum Alina Chivulescu dupa ce na mai aparut la TV
Ce s-a ales de Bella din La bloc. Ce face acum actrița Alina Chivulescu. Foto: Colaj Fanatik / Instagram și imdb
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales din Bella din La bloc, faimosul serial romînesc. Alina Chivulescu se ocupă acum cu alte lucruri și nici nu mai stă în România.

Ce s-a ales de Bella din La bloc. Ce face acum actrița Alina Chivulescu

Alina Chivulescu, faimoasa actriță din La bloc, nu mai apare la TV decât foarte rar. Aceasta a renunțat la viața mondenă și chiar s-a mutat din țară.

ADVERTISEMENT

Cunoscută pentru rolul Bellei din serialul La Bloc, Alina Chivulescu nu mai este atât de activă în același domeniu. Aceasta s-a și mutat alături de soțul ei, Dan Chișu.

Cei doi locuiesc pe Coasta de Azur, dar actrița mărturisea că vine destul de des în București. Aceasta chiar spunea că este stewardesă în ultima vreme, iar după pandemie a venit și pensionarea, deși nu o dorea neapărat.

ADVERTISEMENT

Bella din La Bloc a mai spus că mereu i-a plăcut să fie o persoană ocupată, dar acum are mult timp liber. „Mai stau în București, dar în ultima vreme sunt stewardesă. (…) Am muncit în pandemie o perioadă, aia grea. După care a început pensionarea voită sau nevoită, că așa e viața.

Eu întotdeauna am avut timp. Mai mult mi-a plăcut de mine în relație cu ceilalți și de cum a mers viața când am creierul ocupat. În ultima perioadă îl am foarte liber.”, spunea actrița, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Alina Chivulescu este măritată cu Dan Chișu

Alina Chivulescu și Dan Chișu s-au căsătorit acum patru ani, dar sunt împreună de opt. Cei doi s-au mutat în Franța după căsătorie.

Dan Chișu povestea cum s-a întâlnit cu frumoasa lui soție, considerată a fi una dintre cele mai atractive actrițe din țară. Ambii erau la un notar să divorțeze și de acolo au început să se cunoască mai bine.

ADVERTISEMENT

Abia în anul 2014 a început între ei o relație propriu-zisă și de atunci sunt de nedespărțit. Cea mai recentă producție în care apare Alina Chivulescu este din 2022, anume Ruxx.

ADVERTISEMENT