Life

Cine are grijă de Luca, fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil. Aceștia se află în vacanță pe Coasta de Azur

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor din mediul virtual cu cine a rămas Luca, fiul său și al lui Dani Oțil. Cei doi sunt în concediu de câteva zile în Franța.
08.08.2022 | 22:44
Cine are grija de Luca fiul Gabrielei Prisacariu si al lui Dani Otil Acestia se afla in vacanta pe Coasta de Azur
Cu cine a rămas acasă fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil. Luca e pe mâini bune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine are grijă de Luca Tiago, fiul modelului și al prezentatorului de la Antena 1. Aceștia se află în vacanță pe Coasta de Azur, fiind întrebați frecvent cine se ocupă de cel mic zilele astea. Bebelușul e pe mâini bune.

Cu cine a rămas acasă fiul Gabrielei Prisăcariu și al lui Dani Oțil. Luca e pe mâini bune

Gabriela Prisăcariu a spus cu cine și-a lăsat copilul, după ce a primit mai multe întrebări în acest sens. Modelul este în vacanță cu soțul ei, Dani Oțil, pe Coasta de Azur, unde se bucură de plajă și de peisajele spectaculoase.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu pleacă pentru prima oară departe de România fără fiul său și al matinalului, doar că acum a mărturisit cine sunt persoanele în care are cea mai mare încredere. Este vorba de mama sa, dar și de bonă.

„Pentru că am primit multe întrebări. Bebe este acasă cu mama mea și cu bona”, a fost răspunsul oferit de soția lui Dani Oțil pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a distribuit și o imagine cu fiul său, Luca Tiago, în vârstă de 11 luni, în timp ce doarme. Frumoasa blondină este la curent la fiecare mișcare pe care o face bebelușul cât ea este plecată în Franța.

Luca Tiago
Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Sursa foto: Instagram.com

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, vacanță de vis pe Coasta de Azur

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au ales o destinație de vis pentru această vacanță. Cei doi parteneri de viață au plecat în urmă cu câteva zile pe Coasta de Azur, un loc superb care i-a impresionat din multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul sportiv și om de afaceri a rămas șocat de prețul unui șezlong, care se ridică la 200 de euro. Vedeta de la Antena 1 nu a scos din buzunar această sumă și a preferat să stea aproape de „bogați” pe un prosop.

O altă problemă „semnalizată” de moderator, după sute de mesaje de la internauți, este faptul că a fost certat că și-a lăsat acasă copilul. Luca Tiago împlinește luna aceasta 11 luni.

ADVERTISEMENT

„Dacă pleci fără bebe, nu e problemă. Ai două milioane de bone care ar avea grijă de el. Așa aprig te ceartă doamnele de acasă”, a scris Dani Oțil pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT