Life

Ce s-a ales de cea mai controversată concurentă de la Survivor România 2021. A fost nevoită să plece din România pentru a face bani

Georgiana Lupu, fosta concurentă de la Survivor, trece prin momente dificile. A plecat din România pentru a face bani, dar a fost nevoită să se întoarcă după trei săptămâni.
29.12.2021 | 12:02
Ce sa ales de cea mai controversata concurenta de la Survivor Romania 2021 A fost nevoita sa plece din Romania pentru a face bani
Ce s-a ales de cea mai controversată concurentă de la Survivor România 2021. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Georgiana Lupu, una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor, luptă din răsputeri pentru a reuși să ducă o viață normală.

Tânăra de 24 de ani a decis să plece în Germania unde a lucrat timp de trei săptămâni ca agent de pază.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu s-a vaccinat a fost obligată să se întoarcă în România.

Ce s-a ales de cea mai controversată concurentă de la Survivor România 2021. A fost nevoită să plece din România pentru a face bani

Georgiana Lupu are o poveste de viață impresionantă. Tânăra a fost născută în penitenciar, apoi a fost luată de Protecția Copilului Bacău. Este campioană națională la bob și vicecampioană la atletism, adunând de-a lungul timpului 80 de medalii.

În prezent, fosta concurentă de la Survivor trăiește la Bacău într-o garsonieră pe care a primit-o de la primărie.

ADVERTISEMENT

Și-ar dori să muncească, dar deocamdată nu poate pentru că nu are certificatul verde. A fost plecată trei săptămâni în Germania unde s-a angajat ca agent de pază.

Și-a plătit o parte dintre datoriile pe care le avea, dar a fost nevoită să se întoarcă în România. Și-ar dori să poată lucra la o sală de sport, mai ales că s-a apucat de MMA. Din cauza situației financiare nu se poate antrena însă așa cum și-ar dori.

ADVERTISEMENT

“E și rasistă lumea. Scurt pe doi. Da, mi-aș dori în domeniul ăsta, dar unde? Foarte multă lume este invidioasă pe mine și mă vede la un nivel extraordinar.

Și eu nu sunt.(…) Sper să fie bine, să mă învăț cu antrenamentele, că acum e alt sport, nu e atletism sau bob, dar are o oarecare legătură cu celelalte sporturi pe care le-am făcut înainte. La sportul de contact îți trebuie nervi, zvâc.

ADVERTISEMENT

Antrenorul meu se roagă să vin la câte două antrenamente, eu încerc să-i explic că am calculate veniturile”, a declarat sportiva pentru Ciao.

Georgiana Lupu a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor. Inițial a făcut parte din echipa Războinicilor, dar apoi în urma unor conflicte a fost mutată la Faimoși. Sportiva recunoaște că dacă i s-ar propune ar pleca din nou în jungla dominicană.

“Nu cred că m-ar mai chema. Eu m-aș mai duce. Deși încă mai am frică de apă, de înălțime”, a mai spus tânăra pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: