Life

Ce s-a ales de Cristi din Banat, cel care cânta Ca o apă cristalină. Milioane de români l-au ascultat și ajunsese senzația internetului. Cu ce se ocupă acum cântărețul

Ce face în prezent Cristi din Banat, interpretul melodiei ”Ca o apă cristalină”, care a făcut furori printre români. Cu ce se ocupă acum artistul.
17.09.2023 | 18:24
Ce sa ales de Cristi din Banat cel care canta Ca o apa cristalina Milioane de romani lau ascultat si ajunsese senzatia internetului Cu ce se ocupa acum cantaretul
Ce dramă ascunde Cristi din Banat. Sursa foto: youtube, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vă mai aduceți aminte de Cristi din Banat, interpretul melodiei ”Ca o apă cristalină”. Piesa a devenit virală pe rețelele de socializare și a făcut furori printre români. Mulți s-au amuzat copios. Cu ce se ocupă în prezent faimosul cântăreț?

Ce face în prezent Cristi din Banat, cel care interpreta ”Ca o apă cristalină”?

Cristi din Banat a devenit cunoscut în 2015, după ce s-a viralizat melodia sa ”Ca o apă cristalină”.  Videoclipul a fost filmat pe o plajă din Spania și a stârnit numeroase controverse din partea artiștilor de folclor și din alte genuri de muzică.

ADVERTISEMENT

Mulți s-au amuzat văzându-l pe Cristi din Banat cântând în apă, înconjurat de petale de trandafiri. Imaginile au fost intens distribuite în mediul online, Cristi din Banat câștigând astfel celebritatea. Brusc, însă, bărbatul pare că s-a retras într-un con de umbră și nu a mai scos nicio piesă.

Cristi din Banat trăiește în Spania, acolo unde, de fapt, se află de ani buni. Încearcă să mențină legătură cu admiratorii săi tot prin intermediul rețelelor de socializare, având un cont de youtube unde mai publică momente din viața sa și a partenerului său de viață, deoarece este homosexual.

ADVERTISEMENT

Cristi din Banat locuiește împreună cu iubitul, dar și cu mama lui, și stârnește în continuare critici din partea celor care îi urmăresc activitatea. Mulți oameni îl blamează pentru orientarea sa sexuală și consideră că aduce o pată de imagine regiunii Banatului.

Ce dramă ascunde Cristi din Banat

În urmă cu peste 10 de ani, când a ales să părăsească România, Cristi din Banat a trăit un moment care i-a marcat întreaga viață, moartea tatălui. Părintele lui ar fi plecat din această lume în chinuri groaznice, a spus primarul satului Lovrin, din județul Timiș.

ADVERTISEMENT

Pe când era doar un copil, Cristi din Banat a rămas orfan de tată și doar în grija mamei. Tatăl era tractorist și a decedat în urma unui accident, a mai dezvăluit edilul din satul Lovrin. Totodată, era și un sprijin financiar al familiei.

”Cristi a plecat din satul natal, Lovrin, în urmă cu mai bine de 10 ani. Imediat după ce tatălui lui a murit în urma unui accident la muncă. Bărbatul a murit când Cristi era un copil. Lucra ca tractorist.

ADVERTISEMENT

A avut (tatăl lui Cristi din Banat, n.r) un accident foarte grav. A murit pe loc. Acum băiatul este cu mama lui, Sanda, în Spania. Nu prea vine pe acasă, îl vedem pe internet”, declara edilul, în 2014, pentru Spynews.

ADVERTISEMENT
Tags: