Life

Cum a afectat-o televiziunea pe Dana Războiu. Vedeta spune că a rămas cu sechele: “E foarte mult mercur. Au făcut boli grave”

Dacă pentru unii televiziunea este un adevărat vis, iată că pentru Dana Războiu, aceasta a lăsat sechele. Vedeta încă încearcă să își refacă starea de sănătate.
06.03.2023 | 14:32
Cum a afectato televiziunea pe Dana Razboiu Vedeta spune ca a ramas cu sechele E foarte mult mercur Au facut boli grave
Dana Războiu, dezvăluiri despre viața din televiziune. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Războiu a renunțat la televiziune în urmă cu ceva timp. Vedeta a lucrat nu mai puțin de 17 ani în acest domeniu, însă decizia ei nu a fost chiar atât de dificilă, după cum povestește chiar ea. Mai mult de atât, s-a părea că televiziunea a fost cea care i-a afectat și starea de sănătate.

Dana Războiu, dezvăluiri neașteptate despre viața în televiziune

Numele Danei Războiu cu siguranță îl cunoaștem foarte bine. Vedeta a avut două mariaje eșuate, din care s-a ales cu doi băieți adolescenți acum. Aceasta a fost căsătorită în primă fază cu fostul ministru al Sănătății, Ovidiu Brâzan.

ADVERTISEMENT

Cei doi au divorțat însă în momentul în care a avut loc un incident de violență domestică. Ulterior, Dana Războiu credea că și-a găsit liniștea în brațele omului de afaceri Bogdan Enoiu, însă nici de această nu a fost cu noroc, așa că cei doi au luat-o de asemenea pe drumuri separate.

După eșecurile pe plan amoros, o idee neașteptată avea să vină chiar din partea băieților ei. Dana Războiu spune ci ei au fost cei care i-au dat ideea să se ocupe de actualul ei proiect și de asemenea, acest lucru a reprezentat o mică parte din decizia finală de a renunța la televiziune.

ADVERTISEMENT

Deși a trecut ceva timp de când a renunțat la job-ul pe care îl avea la TVR, Dana Războiu spune însă că încă mai are câteva sechele, având în vedere anii petrecuți pe platourile de televiziune. Într-un interviu acordat recent, vedeta a dezvăluit că este mai puțin stresată și că se simte foarte bine.

De asemenea, ea a mai dezvăluit că în televiziune este foarte mult mercur, iar de aici, boli grave pot lua naștere. Dana Războiu spune că doar ea cunoaște mulți colegi de-ai săi care se confruntă cu boli grave, dar și cu boli metabolice, ori de imunitate.

ADVERTISEMENT

”Face foarte bine. Trăiește cu mai puțin stres decât era în televiziune, sincer, și cu mai puțin mercur! Trebuie să zic de subiectul „Mercurul în corpurile noastre”, pentru că mi-am propus să îl promovez, după ce termin cu Campionatul Național de Robotică. Și cred că e foarte mult mercur în televiziune.

Mulți colegi, din TVR, care au făcut boli grave, nici nu vreau să le rostesc. Și boli metabolice sau de imunitate. E foarte mult mercur în aparatură și, mai ales, în fostele becuri. Sunt neoane, în care e mercur”, a mărturisit Dana Războiu, într-un interviu acordat pentru Click.

ADVERTISEMENT

Dana Războiu face tratament pentru eliminarea mercurului

Iar asta nu este tot. Vedeta spune că inclusiv în corpul său a descoperit mercur acum ceva timp și chiar și în prezent face tratamente pentru a- putea elimina. Aceasta este nevoită să ia niște pastile trei zile pe săptămână și se teme că dacă ar fi continuat, starea ei de sănătate ar fi fost mai gravă.

De asemenea, Dana Războiu a mai povestit și că pe măsură ce scoate mercurul, începe să se simtă din ce în ce mai sănătoasă și de asemenea, are mult mai multă energie și se simte și mai plină de viață. ”Pe măsură ce scot mercurul, fac din ce în ce mai bine și sunt din ce în ce mai sănătoasă. Mai plină de energie și de viață”, a mai povestit vedeta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: